Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  5:55 μμ
 
wm small
Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 13:07

Αγρίνιο: Κατάμεστη η αίθουσα της Χριστιανικής Ένωσης στην εκδήλωση τιμής στην εθνική παλιγγενεσία (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα εκδηλώσεων της Χριστιανικής Ενώσεως Αγρινίου και ο εξώστης το απόγευμα της 25ης Μαρτίου 2024 για την καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση τιμής στην εθνική μας παλιγγενεσία.

Μετά την προσευχή, το λόγο έλαβε ο πρόεδρος του σωματείου κ. Λεωνίδας Γαρουφαλής, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους κληρικούς και λαϊκούς, κάνοντας αναφορά στην αρετή και ανδρεία των ηρώων προγόνων μας και το χρέος μας απέναντί τους.

Ακολούθησε η θεατρική παράσταση "ο Κολοκοτρώνης και η νίλα του Δράμαλη". Το σενάριο προερχόταν από το σχετικό βιβλίο του συγγραφέα Βασίλη Ρώτα και έπαιξαν 30 μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Η ιστορία ξεκινούσε από την άνοιξη του 1822, όπου ο ήρωας αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την πολιορκία της Πάτρας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 308 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 13:23
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.