Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  7:30 πμ
 
wm small
Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 11:44

BLACK REUSS – single “Soul Awakening” feat. Anna Murphy – από το άλμπουμ “Arrival”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

“Soul Awakening”

(Δείτε το Official Video εδώ)

 
 

Ο Black Reuss είναι ο ποταμός της ζωής ενός ανθρώπου που μέσα από τη μουσική του περιγράφει τις αλλαγές και τα κεφάλαια που έχει βιώσει. Η ζωή είναι σαν το ποτάμι, σε αέναη κίνηση, με φορά κυρίως πτωτική. Το όνομα του σχήματος προέρχεται από τον Reuss, έναν ποταμό που υψώνεται στον ορεινό όγκο Gotthard της κεντρικής Ελβετίας, όπου έζησε ο ίδιος ο Black Reuss την περίοδο δημιουργίας του ντεμπούτου άλμπουμ Metamorphosis.

Ως προς το στυλ τους, οι Black Reuss μπορούν να περιγραφούν ως doomy, gothic heavy metal με μια δόση μελαγχολίας και μια ορισμένη βαρύτητα στον ήχο, βαρύτητα που έχει συνοδεύσει τον ίδιο τον Black Reuss σε κάποια κεφάλαια της ζωής του. Και όπως κυλώντας το ποτάμι μεταφέρει όλο και περισσότερο νερό, οι εμπειρίες και οι γνώσεις που συλλέγει στη διαδρομή του ο Black Reuss γίνονται όλο και περισσότερες, ώσπου μια μέρα το φως θα σβήσει και θα χαθούν στην αιώνια θάλασσα.

Οι Black Reuss ταξιδεύουν τους ακροατές σε αυτό το ταξίδι στα δυσοίωνα νερά του ποταμού της ζωής μέσα σε 4 κεφάλαια: Μεταμόρφωση, Ταξίδι, Άφιξη και Θάνατος (Metamorphosis, Journey, Arrival and Death).

Στις 1 Δεκεμβρίου 2023 κυκλοφόρησε τοι άλμπουμ “Arrival”. Μέσα στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνεται και το single “Soul Awakening” feat. Anna Murphy, (από τους Cellar Darling).

Official links

Official Website: www.blackreuss.com

Facebook: www.facebook.com/blackreuss

Instagram: www.instagram.com/blackreussmusic/

Youtube Channel: www.youtube.com/channel/UC9UG6Rfa93ldqXiP3D6kVyA

TikTok: www.tiktok.com/@blackreuss

 
FIND US

https://www.facebook.com/AngelsPRmusicPromotion/

https://www.instagram.com/angelsprmusicpromotion


Διαβάστηκε 519 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.