Κυριακή, 5η Μαίου 2024  7:09 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 22:54

Οι εκπρόσωποι των ξενοδόχων συνάντησαν την Κουντουρά στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνάντηση με την Eυρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. Έλενα Κουντουρά είχαν σήμερα στο Αγρίνιο οι εκπρόσωποι της Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας

Από την πλευρά των ξενοδόχων έγινε λεπτομερής ενημέρωση για όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο, για τα θέματα των προορισμών ,της μεγάλης έλλειψης υποδομών και κυρίως της έλλειψης αναπτυξιακής και τουριστικής ταυτότητας της Αιτωλοακαρνανίας.

Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική, άλλωστε η κυρία Κουντουρά είχε θητεύσει ως υπουργός Τουρισμού στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Από την Ένωση Ξενοδόχων παρέστησαν ο Πρόεδρος Βασίλης Τσάρκος, το μέλος του Δ.Σ. Σπύρος Φλώρος και ο Επίτιμος Πρόεδρος Χρήστος Κωστακόπουλος.

Στη συνάντηση πήραν επίσης μέρος ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Μίλτος Ζαμπάρας, ο πρώτος επιλαχών υποψήφιος και κομματικό στέλεχος Γρηγόρης Θεοδωράκης και άλλα κομματικά στελέχη.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 336 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.