Σάββατο, 4η Μαίου 2024  9:02 πμ
 
wm small
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 20:21

Με Στασινό η παρουσίαση της πρότασης του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας για το δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ουσιαστικό διάλογο στην αποψινή ( Τρίτη 19/3/2024) ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής προκάλεσε η ερώτηση του Περιφερειακού Συμβούλου Χρήστου Κωστακόπουλου για την ανάγκη διεκδίκησης του οδικού άξονα Πλατυγιάλι -Ιόνια οδός- Αγρίνιο- Καρπενήσι.

Η ερώτηση που χαρακτηρίστηκε ακόμη και από τη συμπολίτευση ως σημαντική που αναδεικνύει μια μεγάλη αναπτυξιακή εκκρεμότητα για την Αιτωλοακαρνανία, απαντήθηκε από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη , τον αντιπεριφερειάρχη υποδομών και έργων κ. Βασίλη Γιαννόπουλο και τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Θανάση Μαυρομμάτη .

Σημαντική παρέμβαση στη συζήτηση έκανε και ο Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας, Χωροταξίας και Περιβάλλοντος κ. Στυλιανός Μπλέτσας ο οποίος με την ιδιότητα του προέδρου του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας ανακοίνωσε επίσημα την παρουσίαση μια νέας μελέτης που αποτελεί ουσιαστικά πρόταση για τη νέα χάραξη του δρόμου Αγρίνιο- Καρπενήσι. Μια πρόταση που μειώνει τόσο την απόσταση όσο και το κόστος του έργου κατά 50%.

Σύμφωνα με τον κ. Μπλέτσα η παρουσίαση θα γίνει στις 17 Απριλίου με την συμμετοχή του προέδρου του Τ.Ε.Ε Ελλάδας κ. Στασινού.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 503 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.