Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  12:40 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 09:04

«ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»: Ένα Σαββατοκύριακο με ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ στο Αγρίνιο και στο Μεσολόγγι (Σ/Κ 30-31/3/2024)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»: Ένα Σαββατοκύριακο με ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ στο Αγρίνιο (υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου) και στο Μεσολόγγι, την πρωτεύουσα του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Η Κίνηση Πνευματικού Ακτιβισμού «ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», διοργανώνει ένα διήμερο εκδηλώσεων που απευθύνεται σε όλους τους πνευματικούς αναζητητές, αλλά και τους μέσους σκεπτόμενους πολίτες, που ψάχνουν για απλές, αλλά όχι απλοϊκές διεξόδους στα σύγχρονα διλήμματα.

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024, 19:00 - Ελάτε να μοιραστούμε ιδέες και προτάσεις κατά την παρουσίαση του βιβλίου «ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ - Το Εγχειρίδιο του Πνευματικού Ακτιβιστή», του ιδρυτή της Κίνησης «ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», κ. Ιωάννη Αυγουστάτου, Ψυχιάτρου-Ψυχοθεραπευτή και Πνευματικού Ακτιβιστή. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα σε αίθουσα της Πρώην Δημοτικής Λαχαναγοράς Αγρινίου, με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024, 11:00 - Ελάτε να ανακαλύψουμε ξεχωριστά μνημεία και να απολαύσουμε τη θέα της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου στο Φιλοσοφικό Περίπατο που θα πραγματοποιηθεί στον αρχαιολογικό χώρο της πόλης Πλευρώνας (5 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Μεσολογγίου). Η μετακίνηση θα γίνει με δικά μας μέσα. Δηλώστε συμμετοχή στέλνοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναγράφοντας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας. Η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο έχει τιμή 2 ευρώ ανά άτομο.

Η Κίνηση Πνευματικού Ακτιβισμού «ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» είναι μία εθελοντική Κίνηση ενεργών πολιτών που συνδυάζει την πνευματικότητα με την ανιδιοτελή ακτιβιστική δράση, εργαζόμενη μεθοδικά για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εναλλακτική πρόταση στο καταναλωτικό-εγωκεντρικό μοντέλο ζωής.

φιλοσοφικο καφενειο αγρινιου δρασεις 30 31 3 24

 

Διαβάστηκε 882 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 09:04
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.