Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  6:49 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 21:04

Με κέφι και κόσμο ο ετήσιος χορός της ΦΙΛΜΑ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της ΦΙΛΜΑ Αγρινίου, των Φίλων του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, που το τελευταίο διάστημα, παρουσιάζει έντονη δραστηριότητα στην περιοχή.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Αστυνομίας, Πυροσβεστικής του ΕΚΑΒ και πολλοί φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού από την ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του πρόεδρος της ΦΛΙΜΑ Αγρινίου Νεκτάριος Δρίβας, ευχαρίστησε για την ανταπόκριση και περιέγραψε τους στόχους της Λέσχης αλλά και τις δραστηριότητες που προγραμματίζονται.

Να σημειωθεί πως η ΦΙΛΜΑ Αγρινίου, αποτελεί αναγνωρισμένο μέλος της ΟΜΑΕ και στόχος της είναι να «αγκαλιάσει» όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη Δυτική Στερεά Ελλάδα, που κάθε άλλο παρά λίγοι είναι. Στους στόχους της νέας διοίκησης είναι η διοργάνωση αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος (σχετικές προτάσεις έχουν ήδη κατατεθεί) αλλά και να αποκτήσει μεγαλύτερη εξωστρέφεια με κοινωνικές δράσεις, όπως ενημέρωση για την οδική ασφάλεια, την κυκλοφοριακή αγωγή, σε συνεργασία με τοπικούς θεσμικούς φορείς κλπ.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

filma (3)

filma (4)

filma (5)

filma (6)

filma (7)

filma (1)

agriniopress.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 249 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 21:07
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.