Κυριακή, 5η Μαίου 2024  10:28 πμ
 
wm small
Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024 23:51

Θλιβερό νέο για το Αγρίνιο, «έφυγε» η Λένα Ντζούρβα - απώλεια για τον πολιτισμό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Βαθιά οδύνη προκαλεί στο Αγρίνιο η είδηση του θανάτου της Λένας Ντζούρβα. Mεγάλη είναι απώλεια για τον πολιτισμό του τόπου.

Η Λένα Ντζούρβα απεβίωσε σε ηλικία 60 ετών χάνοντας δυστυχώς τη μάχη με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.

Νηπιαγωγός στο επάγγελμα, είχε μεγάλη παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα συμμετέχοντας σε δεκάδες παραστάσεις και αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές.  Πρωτίστως υπήρξε άνθρωπος της προσφοράς και αγαπητή στην τοπική κοινωνία.

Παραστάσεις σταθμός της πορείας της υπήρξαν οι «Λα Πουπέ» (σε σκηνοθεσία του Βασίλη Νικολαΐδη), «Αγαπητέ Θεέ» (σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραγεώργου) καθώς και στην Πειραματική Σκηνή «Του Μανώλη» (σε σκηνοθεσία του Γιώργου Μικέλλη).

Η Λένα Ντζούρβα καταγόταν από το Παναιτώλιο, ήταν σύζυγος του Γιάννη Γιαννακά και μητέρα δυο παιδιών.

H κηδεία της θα γίνει αύριο, Κυριακή 3/3, στις 11:00 στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας Παναιτωλίου όπου η σορός θα βρίσκεται από τις 10.30.


Τραπεζιώτης: Δυστυχώς έσβησε νωρίς το πηγαίο ταλέντο της

Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης για τον θάνατο της Λένας Ντζούρβα ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ & ΠΡΑΣΙΝΟ» Δημήτρης Τραπεζιώτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Έφυγε σήμερα για την γειτονιά των αγγέλων η Λένα Ντζούρβα. Μια άξια εκπαιδευτικός η οποία αναδείχθηκε ως μοναδικό και σπάνιο ταλέντο της υποκριτικής τέχνης. Έπαιξε σε πολλά θεατρικά έργα και ιδιαίτερα του Δη.Πε.Θε. Αγρινίου, όπως στην «Εντα Γκάμπλερ», μετά στη «Λοκαντιέρα» και είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην κεντρική του σκηνή στο έργο του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη «ΛΑ ΠΟΥΠΕ».

Δυστυχώς έσβησε νωρίς το πηγαίο ταλέντο της αγαπημένης μας συντοπίτισσας, νηπιαγωγού Λένας Ντζούρβα, που τόσο ανάγκη έχουν ο πολιτισμός και οι πολιτιστικοί οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στην περιφέρεια.
Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της. Καλό ταξίδι στο φώς Λένα.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 295 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.