Παρασκευή, 3η Μαίου 2024  4:21 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 17:56

Νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή του Αγρινίου – Τι άτομα ζητούνται

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τί άτομα ζητούνται – Πού θα επικοινωνήσετε

ΖΗΤΕΙΤΑΙ μόνιμο και έμπειρο προσωπικό για θέσεις bar και θέσεις service, στην καφετέρια Chez Melie στο Αγρίνιο. Τηλ. 2641053339 και 6971843739.

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ υπάλληλος γραφείου, από 23 έως 35 ετών, για να στελεχώσει το τμήμα μελέτης – σχεδιασμού και κοστολόγησης έργων, σε επιχείρηση αλουμινοκατασκευών στο Αγρίνιο. Η θέση εργασίας αφορά σε γραμματειακή υποστήριξη. Επιθυμητή η καλή εξοικείωση με τους υπολογιστές. Βιογραφικά στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. Επικοινωνίας: 6972893111.

 

Η Εταιρεία Διανομών Στρεμμένος ΕΠΕ ζητά να προσλάβει άμεσα άτομο, για να στελεχώσει την θέση: ΟΔΗΓΟ / ΔΙΑΝΟΜΕΑ, με έδρα το Αγρίνιο, για κάλυψη πελατών (Super Market, Mini Market, Καταστήματα ψιλικών, τουριστικών σημείων κ.α.) Δυτικής Ελλάδας.

Απαραίτητα προσόντα:

  • Απόφοιτος Λυκείου (απαραίτητη προϋπόθεση).
  • Ηλικία μέχρι 33 ετών.
  • Γνώση Η/Υ.
  • Προϋπηρεσία 2 ετών σε ανάλογη θέση.
  • Δίπλωμα οδήγησης Γ και άνω (απαραίτητη προϋπόθεση).
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.
  • Θέληση για μάθηση και ικανότητα εξέλιξης.

Η εταιρεία προσφέρει:

  • Προοπτικές εξέλιξης σ’ ένα δυναμικό χώρο.
  • Σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με συνεχή εκπαίδευση.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν πλήρες βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Περισσότερες αγγελίες με θέσεις εργασίας στην Εφημερίδα «Αναγγελία»

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί κάθε βδομάδα, από Πέμπτη βράδυ, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στο Αγρίνιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ πού θ’ αγοράσετε την Εφημερίδα «ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ».

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 303 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία