Παρασκευή, 3η Μαίου 2024  5:06 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 17:22

Μαθήματα αυτοάμυνας στο ΚΑΠΗ Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μαθήματα αυτοάμυνας αλλά και πρακτικές συμβουλές για την ασφάλεια και την αποφυγή συγκρούσεων, δίδαξε σήμερα σε μέλη του ΚΑΠΗ Μεσολογγίου ο προπονητής του Συλλόγου «ΓΑΣ Μαχητές Μεσολογγίου» και δάσκαλος μαύρης ζώνης 7ου dan στο Tae Kwon Do, κος Σωτήρης Λιαμέτης.

Αναγνωρίζοντας ότι η ραγδαία αυξανομένη εγκληματικότητα εναντίον ατόμων της Τρίτης Ηλικίας στις μέρες μας αποτελεί ένα σοβαρό κοινωνικό φαινόμενο, ο δάσκαλος του Tae Kwon Do δίδαξε απλές αλλά χρήσιμες τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον καθένα σε περίπτωση επίθεσης, κάνοντας χρήση καθημερινών αντικειμένων.

Την δράση παρακολούθησε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Γιάννης Κουτσοθεόδωρος, ο οποίος μάλιστα συμμετείχε ενεργά στην επίδειξη ως υποθετικός «επιτιθέμενος», προσδίδοντας έτσι περισσότερο ρεαλισμό στις τεχνικές αυτοάμυνας.

Διαβάστηκε 218 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.