Σάββατο, 4η Μαίου 2024  5:00 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 20:39

7ο Γυμνάσιο Αγρινίου: Δικαιοσύνη για μια στάλα κουράγιο στους πονεμένους της τραγωδίας των Τεμπών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ημέρα μνήμης για τα θύματα της ασύλληπτης σιδηροδρομικής τραγωδίας  στα Τέμπη  και στο 7ο Γυμνάσιο του Αγρινίου η ευαισθητοποιημένη σχολική κοινότητα τίμησε τους αδικοχαμένους συνανθρώπους μας, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη να αποδοθεί Δικαιοσύνη.

Σε ένα πανό αναγράφονταν τα ονόματα των 57 θυμάτων και σε ένα άλλο «’Ήταν η κακιά η (Χ)ώρα» για να επισημανθούν οι παθογένειες που ταλανίζουν τον τόπο μας, στη συγκεκριμένη περίπτωση στον τομέα των Μεταφορών.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής και σε ένδειξη συμπαράστασης στις οικογένειες όσων έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα, οι παιδικές φωνές σίγησαν, τα κεφάλια χαμήλωσαν και οι σχολικές τσάντες σχηματοποίησαν συμβολικά την ανάγκη να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και να μην επαναληφθεί ανάλογη τραγωδία.

Η ανάρτηση του σχολείου στο Facebook για τη συγκεκριμένη δράση αναφέρει:

«Ο πόνος θα είναι παντοτινός!

Η καθημερινότητα δύσκολη για πάρα πολλούς.

Μόνο η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, η ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ και η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ίσως μπορέσει να δώσει μια στάλα κουράγιο στους πονεμένους και σε όλους».

Δείτε εικόνες: 

sinidisi.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 150 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.