Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  9:42 πμ
 
wm small
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 09:38

«Στο τραπέζι» μαζική κινητοποίηση μετά το τριετές «πάγωμα» για τον δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνάντηση του Συντονιστικού για το δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι με θέμα «Κινητοποιήσεις μετά τις πρόσφατες δυσμενείς εξελίξεις», πρόκειται να γίνει την ερχόμενη Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, μετά τις τελευταίες δυσμενείς εξελίξεις και τη γνωστοποίηση της πρόθεσης από τον Υπουργό Υποδομών ότι καμία εξέλιξη δε θα υπάρξει για το δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι για τα επόμενα τρία χρόνια παρόλο που έχει ολοκληρωθεί η προμελέτη από το 7ο έως το 28χμ, το συντονιστικό καλεί σε ανοικτή συνάντηση την Παρασκευή 1η Μάρτη και ώρα 20:30 για όσους θέλουν να συνδράμουν στο πρώην Δημοτικό Καφενείο στην Πλατεία Δημοκρατίας με θέμα «Εξέταση περαιτέρω κινητοποιήσεων και διοργάνωση μαζικής διαμαρτυρίας».

«Γιατί το να εγκαταλείπεται ένα κομμάτι που έχει προμελετηθεί από το 2012 με τόσο κυνικό τρόπο προκειμένου να ευνοηθούν άλλες περιοχές είναι διαχρονική ευθύνη όλων των κυβερνήσεων και των βουλευτών και του πολιτικού προσωπικού της Αιτωλοακαρνανίας που δεν πήγε σύσσωμο να ενοχλήσει έναν υπουργό Υποδομών. Η μη σύνδεση του Αγρινίου με έδρα άλλου νομού είναι ταφόπλακα για την πόλη», αναφέρεται στην σχετική ανάρτηση που έχει δημοσιοποιηθεί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


agrinionews.gr

Διαβάστηκε 134 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.