Πέμπτη, 9η Μαίου 2024  11:36 πμ
 
wm small
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 09:29

Καθήκοντα άμισθου συμβούλου ανέθεσε ο δήμαρχος Αγρινίου σε Φλώρο και Χουλιάρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Καθήκοντα άμισθου Ειδικού Συμβούλου ανέθεσε ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου στους Σπύρο Φλώρο και Κωνσταντίνο Χουλιάρα.

Συμφωνα με την σχετική απόφαση, τα δυο εν λόγω πρόσωπα θα παρέχουν εθελοντικά συμβουλευτικές υπηρεσίες συμβάλλοντας µε την εμπειρία του στην στήριξη και την υποβοήθηση του έργου του Δημάρχου.

Ειδικότερα, ο Σπυρος Φλώρος  θα παρέχει συμβουλές σε θέματα Δημοσίων Σχέσεων, Τουρισμού και τουριστικής προβολής του δήμου. Ο Κωνσταντίνος Χουλιάρας  θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα που άπτονται της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγρινίου.

Θυμίζουμε πως ο  Σπυρίδων Φλώρος διετέλεσε Αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα Τουρισμού του Δήμου Αγρινίου (από 9-9- 2019 έως και 10-1-2023) και Εντεταλμένος Σύμβουλος- Βοηθός Δημάρχου σε θέματα Δημοσίων Σχέσεων και Τουρισμού (από 11-1-2023 έως και 31-12-2023).

Ο Κωνσταντίνος Χουλιάρας είναι μετεωρολόγος, απόστρατος Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, και ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

«Η απόφαση δεν συνιστά πρόσληψη ή διορισμό και δε γεννά υπηρεσιακή, υπαλληλική ή άλλου είδους εργασιακή σχέση του οριζόμενου συμβούλου µε το Δήμο Αγρινίου», επισημαίνεται.

O Kώστας Χουλιάρας με τον δήμαρχο Αγρινίου
 
agrinionews.gr
Διαβάστηκε 158 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.