Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  3:55 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 20:07

Ομάδα Εργασίας για την εκπαίδευση-κατάρτιση γεωργών-δασοκόμων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Oμάδα Eργασίας συγκροτήθηκε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να συνδράμει στην υλοποίηση των απαιτούμενων ενεργειών που αφορούν στην εξειδίκευση των διατάξεων εφαρμογής της Παρέμβασης Π3-78.1 – Εκπαίδευση-κατάρτιση γεωργών-δασοκόμων του Στρατηγικού Σχεδίου Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023 – 2027 (ΣΣ ΚΑΠ).

Αντικείμενο της ομάδας εργασίας αποτελούν:

  1. Η επεξεργασία των απαιτήσεων εφαρμογής της Παρέμβασης Π3-78.1 – Εκπαίδευση- κατάρτιση γεωργών-δασοκόμων, σύμφωνα με το ΣΣ ΚΑΠ και η διαμόρφωση προτάσεων για την υλοποίηση δράσεων εκπαίδευσης/κατάρτισης των γεωργών και των απασχολούμενων στη δασοκομία, με σκοπό την υποβοήθηση του έργου της Μονάδας Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Γεωργικών Συμβουλών.
  2. Η αναζήτηση και αξιοποίηση, στο πλαίσιο του έργου της, καλών πρακτικών παρόμοιων δράσεων, που υλοποιούνται στο πλαίσιο δημόσια χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων στην Ελλάδα και σε λοιπά Κράτη Μέλη.
  3. Η συνεργασία, όπου απαιτείται, με τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ, Ενδιάμεσων Φορέων για το ΣΣ ΚΑΠ και τυχόν άλλων φορέων και εξωτερικών συνεργατών – αναδόχων έργων τεχνικής βοήθειας.

Τα στελέχη της ομάδας εργασίας ασκούν τα καθήκοντα που αφορούν την ομάδα αυτή παράλληλα με τα όποια καθήκοντα τους ανατίθενται από τον προϊστάμενο της Μονάδας της ΕΥΕ ΠΑΑ που υπηρετούν.

Η ομάδα εργασίας λειτουργεί χωρίς πρόσθετη αμοιβή, εντός κανονικού ωραρίου εργασίας. Οι εργασίες της ομάδας εργασίας θα διαρκέσουν μέχρι τις 31/12/2024.

Διαβάστηκε 219 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία