Παρασκευή, 3η Μαίου 2024  12:28 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 18:58

Μεγάλο το ενδιαφέρον για την χοροεσπερίδα της Ένωσης Αγρινίου με Ρόκκο - Παντούλα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για λίγες ακόμη ημέρες να κάνουν την κράτησή τους ή να προμηθεύονται την πρόσκληση απ’ τη γραμματεία της Ένωσης Αγρινίου.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ υπενθυμίζει ότι πραγματοποιεί την καθιερωμένη χοροεσπερίδα του το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 21:00, στη μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του Corali Luxury Resort, στο 6ο χλμ. εθνικής οδού Αγρινίου – Μεσολογγίου.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει πολυμελής ορχήστρα, υπό τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη Στέλιο Ρόκκο  και τον συντοπίτη μας Χρήστο Παντούλα.

Το ενδιαφέρον μελών και φίλων του Συνεταιρισμού για τη φετινή εκδήλωση είναι μεγάλο, ο αριθμός των προσκλήσεων, όμως, συγκεκριμένος. Ως εκ τούτου, όσοι ακόμη δεν έχουν προμηθευτεί την πρόσκληση, θα πρέπει να σπεύσουν τις αμέσως επόμενες και για λίγες ακόμη μέρες να το κάνουν.

Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Συνεταιρισμού, στο 2641.0.32299.

Διαβάστηκε 282 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία