Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  7:28 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 09:43

«Cash or Trash»: Ήρθαν από το Μεσολόγγι και συγκίνησαν

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
«Cash or Trash», η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, 7 Φεβρουαρίου 2024 ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, εκτίμησε την παραδοσιακή φορεσιά της Θράκης που έφεραν οι Μεσολογγίτισσες Άννα και η Ζωή.

Η Άννα και η Ζωή ταξίδεψαν από το Μεσολόγγι και έφεραν στο προσκήνιο την ελληνική παράδοση. Η περίτεχνη Θράκη «μίλησε» μέσα από τη φορεσιά, που παρουσίασαν μητέρα και κόρη στο «Cash or Trash».

Η Μεσολογγίτισσα της παρέας των αγοραστών, Ιόλη Χιωτίνη, εμφανώς συγκινημένη βρήκε πολλά κοινά στοιχεία με τις δύο πωλήτριες, ωστόσο η πρόταση που έκανε της τάξεως των 100 ευρώ ήταν για να γίνει η αρχή, μόνο που δεν υπολόγιζε πως οι υπόλοιποι εκτιμητές δε θα προχωρούσαν σε καμία προσφορά με την ίδια να μην κάνει κάποια νέα πρόταση και τις δύο Μεσολογγίτισσες να αποχωρούν χωρίς να καταφέρνουν να πουλήσουν το συγκεκριμένο αντικείμενο για το οποίο διευκρίνησαν πως τα όποια χρήματα κέρδιζαν θα τα πρόσφεραν για καλό σκοπό.

Αξίζει, να σημειωθεί πως ο Γιώργος Τσαγκαράκης τόνισε πως αυτή είναι η δεύτερη φορά στη ζωή του συναντά Μεσολογγίτισσες, μετά τη γνωριμία με την Ιόλη ανοίγοντάς του την όρεξη να επισκεφτεί την Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου. 

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 28:38 με ένα κλικ ΕΔΩ

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 282 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 09:58
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.