Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  7:30 πμ
 
wm small
Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 20:14

Έκοψε την βασιλόπιτά της η αγωνιστική λέσχη ΦΙΛ.Μ.Α Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε σήμερα η Αγωνιστική Λέσχη ΦΙΛ.Μ.Α Αγρινίου, παρουσία της Διοίκησης, των μελών και φίλων του αθλητικού σωματείου, ενώ μεταξύ αυτών παρέστη και ο συμπατριώτη μας Τεχνικός Έφορος Αγώνων, Νίκος Δ. Φαναριώτης, εκδήλωση που πργματοποιήθηκε στην πίστα Καρτ, στον κόμβο Λεπενούς.

Ο Πρόεδρος, κ. Νεκτάριος Δρίβας και τα μέλη του Δ.Σ ευχήθηκαν σε όλους τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Χρόνια Πολλά με υγεία στις οικογένειές τους και πολλές επιτυχίες στις δράσεις της Λέσχης.

H ΦΙΛ.Μ.Α Αγρινίου ιδρύθηκε το 2019, ενώ παλιότερα δραστηριοποιούνταν η ΑΛΑΜ Αγρινίου. Στις 26/11/2023 διεξήχθηκαν αρχαιρεσίες και εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπης που απαρτίζονται από τους: Δρίβας Νεκτάριος, Ξουργιάς Χρήστος, Ασημάκης Χρήστος, Δεματάς Παύλος, Ζαχείλας Φώτιος, Καμποσιώρας Νικόλαος, Μπαλαμάτσης Δημοσθένης, Νιαβής Νικόλαος, Σαμαράς Χρήστος Σιδέρης Ιωάννης Στάϊκος Ιωάννης, Καραδήμας Ηλίας, Κολτσίδας Μάρκος Στασινός Αλέξανδρος και Σωτηρόπουλος Κωνσταντίνος.

Όπως αναφέρει το kalyvia.gr το 2024 η ΦΙΛ.Μ.Α Αγρινίου, αναμένεται να διοργανώσει αγώνες δεξιοτεχνίας αυτοκινήτων, αγώνες καρτ, αγώνες μοτοσυκλετών, ίσως και κάποιο αγώνα στο πλαίσιο του “Κυπέλου Αναβάσεων” που διοργανώνει η Ο.Μ.Α.Ε.

agrinionews.gr
 
Διαβάστηκε 223 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.