Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  9:15 πμ
 
wm small
Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 10:04

“Φτάσαμε” στο Αγρίνιο με τον Ζερόμ Καλούτα – Το trailer του σημερινού επεισοδίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στη μεγαλύτερη πόλη του νομού Αιτωλοακαρνανίας, στο Αγρίνιο του ανοιχτού ορίζοντα, των καλλιεργημένων πεδιάδων και της μεγαλύτερης φυσικής λίμνης στην Ελλάδα, ταξιδεύει η εκπομπή “Φτάσαμεμε τον Ζερόμ Καλούτα.

Ο Ζερόμ εξερευνά την ιστορία του καπνού στην πόλη που ταύτισε το όνομά της μαζί του και συμμετέχει στο παραδοσιακό αρμάθιασμα του καπνού σε καλλιέργεια στο χωριό Ματαράγκα. Στο καταπράσινο Θέρμο, ο Ζερόμ αλέθει αλεύρι από καλαμπόκι στον τελευταίο παραδοσιακό νερόμυλο του χωριού, που παραμένει σε λειτουργία, ενώ στο χωριό με το ευωδιαστό όνομα Ρίγανη κάνει μια στάση στον Κήπο των Εσπερίδων, όπου φτιάχνει χειροποίητες χυλοπίτες.

Στο Παραδοσιακό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Αγρινίου ο Ζερόμ παίρνει μαθήματα χορού και το ταξίδι ολοκληρώνεται ιδανικά με βαρκάδα στην πανέμορφη Τριχωνίδα, όπου με τη βοήθεια ενός έμπειρου ψαρά ο Ζερόμ εξερευνά όλα τα μυστικά της λίμνης…

Δείτε το trailer του επεισοδίου που θα προβληθεί σήμερα, Κυριακή 04/02, στις 17.00:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 220 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.