Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  12:20 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 14:53

Φαρισαϊκή η ηγεσία του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΦΑΡΙΣΑΪΚΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

1.-Η καρεκλοκένταυρη ηγεσία των πολυτέκνων Αγρινίου ξεδιάντροπα, αυθαίρετα και αλαζονικά εμφανίζετε κάθε φορά έτσι και φέτος στον ετήσιο απολογισμό της ότι υπηρετεί τα συμφέροντα του τόπου κόντρα στη δημογραφική κατάρρευση. Επί της ουσίας όμως τίποτα δεν προσφέρει και αυτό είναι φανερό όπως όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Οι ευθύνες της είναι τεράστιες και το μόνο που μπορεί και το κάνει πολύ καλά είναι να απονέμει κάποιες τιμές σε πρόσωπα ή φορείς του Αγρινίου. Έτσι προσπαθεί να διατηρεί το προφίλ της σε δήθεν επιφάνεια συμβολής και προσφοράς της για τη δημογραφική ανάταξη της χώρας.

2.-Ενώ λοιπόν κόπτεται ότι έχει ευαισθησίες ανοχής, ευπρέπειας και χρηστοήθειας, συστηματικά και καλπονοθευτικά κάθε φορά καταπατάει το δικαίωμα της μειοψηφίας να εκπροσωπείται στο Δ.Σ. Πρακτικά και κατά παράβαση του καταστατικού που ορίζει οι εκλογές να γίνονται με σχετική πλειοψηφία αποφασίζει και διατάσσει την πανσταυρία και έτσι  αποκλείει παντελώς την αντίπαλη ομάδα που έχει ποσοστό λιγότερο από 50% εκλέγοντας ακόμα και την τριμελή ελεγκτική επιτροπή της αρεσκείας της. Εκτιμώ ότι η πρακτική αυτή είναι φασιστικής έμπνευσης και συνδυαζόμενη με παντελή έλλειψη δημοκρατικής ευαισθησίας την αναδεικνύουν σε καθεστώς απολυταρχίας.

3.-Ουσιαστικές προτάσεις για την επίλυση του δημογραφικού δεν έχει την δυνατότητα και απέτυχε να προωθήσει. Γαντζωμένη λοιπόν στην εξουσία δεν εννοεί να παραιτηθεί για να αναλάβει καθήκοντα ο επιλαχών πρόεδρος με νέες ιδέες και με τη δυνατότητα που έχει να συναντήσει τη συγχωριανή του, Υπουργό κ. ΖΑΧΑΡΑΚΗ Σοφία η οποία πρόκειται μέχρι τον Μάιο 2024 να καταλήξει σε ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο Δημογραφικής πολιτικής.

4.- Προκαλώ ευθέως τον κ. Ντάουλα να αναλάβει τις ευθύνες του σε δημόσιο διάλογο να διαβουλευθούμε και να καταλήξουμε σε προτάσεις αντιμετώπισης του δημογραφικού προβλήματος. Δεν βλέπω όμως να το κάνει και με την αυθεντία του παντογνώστη χωρίς την ακρόαση της άλλης άποψης και την δημιουργική συνθετότητα, θα συνεχίσει να κομπορρημονεί. Θα συνεχίσει να υπεκφεύγει, σαν φαρισαίος της του Χριστού παραβολής θα υπεραίρεται υπονομεύοντας τα δικαιώματα της μειοψηφίας αλλά και περιφρονώντας την άλλη άποψη αντίθετα με τον Παύλειο λόγο να διάγουμε <<αλλήλους ανεχόμενοι>>.

5.- Αν δεν αποδεχθεί την διαβούλευση και δεν θελήσει ούτε να παραιτηθεί το κρίμα θα είναι στο λαιμό του. Έντεκα χρόνια πρόεδρος, άλλα τόσα αντιπρόεδρος και περί τα είκοσι χρόνια αντιπρόσωπος στην ΑΣΠΕ δεν του φτάνουν; Φτάσαμε στην οικονομική εξαθλίωση του Συλλόγου αλλά πρώτα και κύρια στη δημογραφική κατάντια. Αποτελέσματα δυστυχώς αρνητικά! Αν είχε στοιχειώδη ευαισθησία και ευθιξία ευθύνης θα είχε παραιτηθεί.

μακρης δημητρης

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Θ. ΜΑΚΡΗΣ

ΕΠΙΛΑΧΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Διαβάστηκε 809 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.