Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  4:25 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 17:01

Κώστας Τσιμπίδας - Είν' Ο Άνθρωπος Θεριό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κώστας Τσιμπίδας – Είν’ Ο Άνθρωπος Θεριό
Κυκλοφορεί από την Alpha Records

Ο Κώστας Τσιμπίδας, ένας αυθεντικός λαϊκός καλλιτέχνης, παρουσιάζει το νέο του κομμάτι με τίτλο «Είν’ Ο Άνθρωπος Θεριό», που φέρει τη βαριά υπογραφή του συνθέτη Χρήστου Παπαδόπουλου και του στιχουργού Κώστα Μπαλαχούτη.

Το τραγούδι αποτελεί μια κατάθεση ψυχής που περιγράφει την ανθρώπινη φύση στην ολότητα της, με την ευαισθησία αλλά και τη βαρβαρότητα που αυτή χαρακτηρίζεται και συναντάται σε κάθε στιγμή της ζωής μας.

 Ο Κωνσταντίνος Η. Τσιμπίδας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 11 Δεκεμβρίου του 1977. Είναι απόφοιτος του τμήματος μουσικών σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών, πτυχιούχος κλασικής κιθάρας και διπλωματούχος βυζαντινής μουσικής.  Από το 2001 εργάστηκε ως καθηγητής μουσικής στο ειδικό δημοτικό σχολείο τυφλών Καλλιθέας (ΚΕΑΤ), με καθήκοντα τη διδασκαλία ευρωπαϊκής και βυζαντινής μουσικής και τη διεύθυνση της παιδικής χορωδίας του σχολείου. Από το 2009 έως το 2011 κατείχε θέση μόνιμου εκπαιδευτικού στο μουσικό σχολείο Αγρινίου και με απόσπαση στο Ειδικό δημοτικό σχολείο τυφλών Καλλιθέας και στο 8ο Γυμνάσιο Καλλιθέας. Από το 2011 διατελεί καθηγητής μουσικής στο Ειδικό Γυμνάσιο Ιλίου.

Από το 1996 έως σήμερα εμφανίζεται σε διάφορες μουσικές σκηνές ως τραγουδιστής και κιθαρίστας. Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους μουσικούς και ερμηνευτές όπως: Μαριάννα Χατζοπούλου, Γιάννη Ζουγανέλη, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Μαρίζα Κωχ, Στάθη Κουκουλάρη, Νίκο Φιλιππίδη, Χρήστο Ζώτο, Θεόδωρο Ορφανίδη, Χρήστο Παπαδόπουλο κ.α.

Ακούστε το «Είν’ Ο Άνθρωπος Θεριό»: https://orcd.co/anthropostherio

Διαβάστηκε 665 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.