Τρίτη, 21η Μαίου 2024  9:26 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2016 19:31

Αρχίζει το πρωτάθλημα το άλλο Σαββατοκύριακο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ και όπως προκύπτει υπήρξε δέσμευση του Υφυπουργού Αθλητισμού για σέντρα το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Στη συνάντηση που διήρκεσε σχεδόν 2 ώρες, έδωσαν το παρών εκπρόσωποι όλων των ομάδων μεταξύ των οποίων και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σε ότι αφορά το από που θα αρχίσει το πρωτάθλημα, στη συνάντηση αποφασίστηκε σέντρα από την 1η αγωνιστική και δόθηκε μια άτυπη παράταση για τις εγγυητικές. Βέβαια, για να φτάσουμε να έχουμε σέντρα στις 10 Σεπτεμβρίου, θα πρέπει η ΕΠΟ να τηρήσει τις δεσμεύσεις της.

Επιστολή... ετοιμότητας από Κουτσοκούμνη σε Γκιρτζίκη!

Κατά την αποχώρηση του από την συνάντηση, ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιώργος Στράτος αποκάλυψε πως ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης έχει στείλει έγγραφο στην ΕΠΟ λέγοντας πως τα κλιμάκια της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ είναι έτοιμα άμεσα να έρθουν στην Αθήνα για την συνάντηση που ματαίωσε την περασμένη εβδομάδα ο Γιώργος Γκιρτζίκης!

«Ευχαριστούμε και πάλι τον Υπουργό για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας για συνάντηση ώστε να μεταφέρουμε την απόφαση μας για έναρξη του πρωταθλήματος» τόνισε στις δηλώσεις του ο κ. Στράτος και πρόσθεσε: «Είχαμε γόνιμη και παραγωγική συνάντηση από όλες τις πλευρες. Ο κ. Υπουργός μας είπε ότι ζητήματα που δεν αφορούν εμάς έχουν ήδη επιλυθεί. Μας έδωσε σχετικό έγγραφο του κ. Κουτσοκούμνη προς την ΕΠΟ, σύμφωνα με το οποίο ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ είναι έτοιμες ανά πάσα στιγμή να έρθουν Αθήνα για να γίνει η συνάντηση που ματαιώθηκε για να συζητήσουμε για την διαιτησία και το ισπανικό μοντέλο! Εμείς άμεσα θα ζητήσουμε από την ΕΠΟ να γίνει αυτό, ώστε να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία μας να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 10 Σεπτεμβρίου».

gazzeta.gr

Διαβάστηκε 1834 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.