Πέμπτη, 9η Μαίου 2024  3:38 πμ
 
wm small
Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 20:17

Παναιτωλικός - Λαμία 1-2 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πετράκης: «Άδικο το αποτέλεσμα, ήμασταν άτυχοι»

Στα τρία δοκάρια που είχε η ομάδα του στην ήττα με 1-2 από τη Λαμία στάθηκε ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης.

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε με 1-2 από τη Λαμία στο Αγρίνιο και μετά το τέλος του ματς, ο Γιάννης Πετράκης μιλώντας στην Cosmote TV ανέφερε:

«Είχαμε ατυχία από τη στιγμή που είχαμε τρία δοκάρια και ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ άδικο. Μαθαίνουμε και πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί. Η προσπάθεια των παικτών μας και η εικόνα που είχαμε αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα. Στο ποδόσφαιρο είναι όλα μέσα. Είχαμε καλές προϋποθέσεις να σκοράρουμε και δεύτερο γκολ, τώρα κοιτάμε το σπουδαίο ματς της Τετάρτης για το Κύπελλο. Έχει πολύ δρόμο ακόμα».

Βόκολος: «Επαγγελματική νίκη, γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξουμε νοοτροπία»

Ο τεχνικός της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος μετά το διπλό επί του Παναιτωλικού τόνισε πως οι παίκτες του υπηρέτησαν πιστά το πλάνο και το πιο σημαντικό είναι πως έδειξαν για ακόμα μια φορά την προσπάθεια που γίνεται για αλλαγή νοοτροπίας.

Η Λαμία επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και μετά το τέλος του ματς ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας, Λεωνίδας Βόκολος είπε στην Cosmote TV:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε ανάγκη τους βαθμούς. Η διαχείριση ήταν πού καλή. Τα παιδιά ήταν πιστά στο πλάνο και τα ευχαριστώ. Ήταν μια επαγγελματική νίκη που δικαιούμασταν. Είχε ευκαιρίες και ο Παναιτωλικός, αλλά και εμείς είχαμε ευκαιρία για το 0-2 στο πρώτο μέρος. Συνεχίζουμε στην προσπάθεια που κάνουμε για να αλλάξουμε νοοτροπία. Η ομάδα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξει τη νοοτροπία που υπήρχε.

Ήταν ένα παιχνίδι μυαλού. Παρά την αξιόλογη συγκομιδή βαθμών, είχα πει στα παιδιά ότι σε κάθε παιχνίδι θέλουμε το κάτι παραπάνω. Είμαστε ένα δυνατό γκρουπ. Το μυστικό είναι ότι είμαστε οικογένεια και αυτό δεν μπορεί να το διαταράξει κανείς».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 271 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.