Κυριακή, 5η Μαίου 2024  11:14 πμ
 
wm small
Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 23:34

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πετράκης: «Μας αφήνει πίκρα το αποτέλεσμα γιατί δικαιούμασταν κάτι»
 
Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης υπογράμμισε πως βάσει της προσπάθειας των παικτών του δεν τους άξιζε η ήττα από τον ΟΦΗ.

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε με 1-0 από τον ΟΦΗ και μετά το τέλος του ματς μιλώντας στην Cosmote TV ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, Γιάννης Πετράκης υποστήριξε:

«Δεν δεχθήκαμε ευκαιρίες. Η προσπάθεια ήταν μεγάλη. Είχαμε ευκαιρίες για να κάνουμε κάποιο γκολ, αλλά έπαιξαν ρόλο οι αποφάσεις στην τελική μας προσπάθεια. Μας αφήνει πίκρα το αποτέλεσμα γιατί νομίζω δικαιούμασταν κάτι».

Όσο για το ματς Κυπέλλου που έρχεται κόντρα στον ΟΦΗ πάλι στο Ηράκλειο, τόνισε: «Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Η εικόνα μας δείχνει ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Συνεχίζουμε, μαθαίνουμε και το μυαλό μας τώρα είναι στο Κύπελλο».

Μελ: «Μας γεμίζει ενθουσιασμό το Κύπελλο Ελλάδας»

Ο ΟΦΗ επικράτησε του Παναιτωλικού με 1-0 και ο Πέπε Μελ στάθηκε τόσο στο τρίποντο όσο και στην πρόκριση του κυπέλλου.

Μετά από 11 σερί παιχνίδια, ο ΟΦΗ πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο με νίκη 1-0 κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Πέπε Μελ μίλησε για το παιχνίδι, στάθηκε σε ορισμένους ποδοσφαιριστές αλλά και στην πρόκριση του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για πολλά πράγματα, πρώτος γιατί κερδίσαμε και δεύτερον γιατί δεν δεχτήκαμε γκολ. Χάρηκα πολύ για ποδοσφαιριστές όπως οι Τοράρινσον, Μοσκέρα, Αποστολάκης που είναι ένα παιδί από τις ακαδημίες και χρειάζεται χρόνο συμμετοχής. Ο Μπρεσάν ήταν σταθερός και πολύ συμπαγής, όσον αφορά τον Μπάκου χρειαζόμαστε την ταχύτητα του».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου: «Μας γεμίζει με ενθουσιασμό, όπως και τον κόσμο και θέλουμε να τα πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 262 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.