Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  12:34 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 09:45

Σπάθας για Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: «Στις πολεμικές τέχνες λέγεται νοκ ντάουν, στο ποδόσφαιρο πέναλτι»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για πέναλτι στον Χάρη Μαυρία διαμαρτυρήθηκε ο Παναιτωλικός στο τέλος του πρώτου μέρους της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, με τον διαιτητή Φωτιά να μην καταλογίζει το παραμικρό.

Το ριπλέι είναι διαφωτιστικό, με τους Αγρινιώτες δικαίως να διαμαρτύρονται για μία παράβαση που φαίνεται καθαρή. Πλην όμως η εσχάτη των ποινών ουδέποτε καταλογίστηκε, ούτε από τον ρέφερι αλλά ούτε και από τον διαιτητή στο VAR, Περράκη.

Ο παλαίμαχος διαιτητής Ηλίας Σπάθας, σχολιάζοντας τις αμφισβητούμενες φάσεις στην αθλητική ζώνη του MEGA, ανέφερε για τη φάση:

«Στις πολεμικές τέχνες λέγεται νοκ ντάουν, στο ποδόσφαιρο πέναλτι. Ο διαιτητής κοντά, είναι κλωτσιά στα πλευρά. Παράβαση πέναλτι που δεν δίνεται από τον διαιτητή. Το αξιοπερίεργο είναι ότι δεν παίρνει βοήθεια από τον διαιτητή στο VAR, Περράκη, ώστε να κάνει ανασκόπηση. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς διαιτητής και VAR αποφασίζουν να συνεχιστεί ο αγώνας. Είναι ξεκάθαρο, κλωτσιά από τα πλάγια στα πλευρά. Δεν έχει βρει καθόλου μπάλα. Πέναλτι και κίτρινη κάρτα για ριψοκίνδυνο μαρκάρισμα. Ο διαιτητής με καθαρό οπτικό πεδίο. Και να μην είχε, έπρεπε να δεχθεί βοήθεια από τον VAR».

Δείτε την φάση στο βίντεο με τα highlights στο 1:47 λεπτό

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 297 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.