Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  8:51 πμ
 
wm small
Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 19:40

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 2-1 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πετράκης: «Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω στο τέλος»

Ευχαριστημένος από τους παίκτες του παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης. Ο τεχνικός του Παναιτωλικού Γιάννης Πετράκης δήλωσε ευχαριστημένος από το γεγονός ότι οι παίκτες του πάλεψαν το παιχνίδι μέχρι το τέλος, ακόμη και αν βρέθηκαν να χάνουν με 2-0.
Οι δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote.

«Στο α’ ημίχρονο παρότι είχαμε καλή οργάνωση σε αυτό που επιλέξαμε να παίξουμε, δεν δεχθήκαμε ιδιαίτερες ευκαιρίες, έκανε ο αντίπαλος νομίζω μία στατική φάση και άλλη μία. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν όταν παίρναμε την μπάλα ότι δεν μπορούσαμε να τη διαχειριστούμε καλά.

Από τη στιγμή που προηγήθηκε ο αντίπαλος στο σκορ στο β’ ημίχρονο, αλλάξαμε την τακτική προσέγγιση στο παιχνίδι και το πλάνο μας, νομίζω ότι θα μπορούσαμε, είχαμε ενέργεια, πρέπει να βελτιωθούμε ακόμη κι άλλο, είχαμε πράγματα που μπορούσαμε να τα κάνουμε καλύτερα και να γίνουμε ακόμη πιο απειλητικοί.

Καταφέραμε και ισοφαρίσαμε, χάσαμε ακόμη μια καλή ευκαιρία με τον Λιάβα, θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω στο τέλος. Για μένα σημαντικό είναι ότι το παλέψαμε μέχρι την τελευταία στιγμή αλλά θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη, να βελτιωθούμε με τη μπάλα στα πόδια σε οποιαδήποτε συνθήκη και αν βρεθούμε στο γήπεδο μέσα, μιλάω και για το α’ ημίχρονο και για το β’ ημίχρονο που είχαμε επιλογές να γίνουμε ακόμα πιο επικίνδυνοι, αν μεταφέραμε τη μπάλα σε σημεία που κάθε μέρα δουλεύουμε και έχουμε πει ότι πρέπει να πάει.

Η αποστολή μας ήταν δύσκολη, μένει η προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά και είμαι ευχαριστημένος. Μαθαίνουμε και συνεχίζουμε».

Τερίμ: «Ελπίζουμε να παραμείνουμε στην κορυφή – Σημαντικές για την ψυχολογία μας οι σερί νίκες»

Για τη σημασία των νικών στην ψυχολογία του Παναθηναϊκού μίλησε στις δηλώσεις του μετά την επικράτηση επί του Παναιτωλικού ο Φατίχ Τερίμ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φατίχ Τερίμ:

«Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε. Αυτή τη στιγμή είμαστε πρώτοι και ελπίζουμε να μείνουμε. Είναι σημαντικό να κερδίζουμε για την ψυχολογία μας και αυτές οι συνεχόμενες νίκες μας βοηθούν. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και στους υπόλοιπους αγώνες.

sdna.gr

Διαβάστηκε 249 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.