Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  6:05 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 19:56

Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός 3-2 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πετράκης: «Η νοοτροπία και η πίστη μας έδωσαν τη νίκη»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης μετά τη σημαντική νίκη με 3-2 επί του Πανσερραϊκού έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του για τη σωστή νοοτροπία που χτίζουν.

Ο Παναιτωλικός με χατ-τρικ του Τορεχόν πήρε μια σπουδαία νίκη με 3-2 επί του Πανσερραϊκού στο Αγρίνιο και μετά το τέλος του ματς ο Γιάννης Πετράκης στάθηκε στη νοοτροπία που έχουν διαμορφώσει οι παίκτες του, μιλώντας στην Cosmote TV.

«Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα με την σωστή νοοτροπία που χτίζουμε. Οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες για εμάς για να ανταποκριθούμε και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Δείξαμε πως είμαστε μια καλή ομάδα και σε σωστό δρόμο και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Για εμένα μετράει πολύ η εικόνα μας, απέναντι σε μια ομάδα που έχει δυσκολέψει όλους τους αντιπάλους της και αυτό δείχνει πολύ μεγάλη αξία όπως και η διακύμανση του σκορ», ανέφερε ο Πετράκης και πρόσθεσε:

«Συνεχίζουμε και έχουμε πολλά περιθώρια για να βελτιωθούμε. Πιστεύω πως μέσα από την συνέπεια και την προσπάθεια θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον. Η νοοτροπία και η πίστη μας έδωσαν τη νίκη».

Πάμπλο Γκαρσία: «Πρέπει να βελτιώσουμε τη νοοτροπία μας»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό υπογράμμισε πως περιμένει βελτίωση στη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του, υποστηρίζοντας πως ο αντίπαλος εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες της ομάδας του.

Ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε με 3-2 στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό και μετά τη λήξη της αναμέτρησης μιλώντας στην Cosmote TV ο Πάμπλο Γκαρσία ανέφερε:

«Αρχικά θέλω να ευχηθώ σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία. Σήμερα δεν παίξαμε όπως έπρεπε, ο αντίπαλος έκανε μια πολύ καλή δουλειά στην άμυνα. Το αφήνουμε αυτό το παιχνίδι και πρέπει να βελτιωθούμε ενόψει Κηφισιάς. Πρέπει να δουλέψουμε στα κομμάτια που υστερούμε, διότι ο αντίπαλος εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες μας και μας κερδίζει.

Έπαιξε ρόλο και η τύχη που ήταν με το μέρος του Παναιτωλικού. Εμείς προσπαθούμε να παίζουμε ένα καλό ποδόσφαιρο με στόχο τη νίκη. Έχουμε νέους παίκτες και πρέπει να δουλέψουμε, όπως επίσης να βελτιώσουμε και τη νοοτροπία μας».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 256 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.