Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  6:06 πμ
 
wm small
Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 01:10

5ο Agrinio Santa Run αφιερωμένο στο «Χαμόγελο του Παιδιού» – Δυναμικότερο φέτος (εικόνες – video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πυροσβέστες της 6ης ΕΜΑΚ καταρριχήθηκαν από ύψος 22 μέτρων, ενώ το συγκρότημα Bejeezus ανέλαβε τη διασκέδαση των συμμετεχόντων και μη, αφού στην πλατεία μετά την έναρξη του αγώνα θα ξεκινήσει ένα μεγάλο πάρτι

Ακόμη εντυπωσιακότερη ήταν φέτος η διοργάνωση του 5ου Santa Run, καθώς πυροσβέστες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα έκαναν καταρρίχηση από ένα γερανοφόρο – κλιμακοφόρο όχημα της πυροσβεστικής από τα 22μέτρα! Οι πυροσβέστες ήταν ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες και προσγειωθούν ακριβώς στην γραμμή εκκίνησης, “έδωσαν” την εκκίνηση και μοίρσαν δώρα στα παιδάκια.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος που βρέθηκε στο Αγρίνιο εκφώνησε ένα μικρό λόγο, καθώς τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν φέτος στη δομή του «Χαμόγελου».

Η έναρξη του 5ου Santa Run έγινε με τον αγώνα των 1.000 μέτρων και έπειτα με τον αγώνα των 5.000 χιλιομέτρων, ενώ φέτος οι συμμετέχοντες του δεύτερου αγώνα διήλθανε και μέσα από το Παπαστράτειο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου. Κατά την έξοδο των αθλητών από το πάρκο οι διοργανωτές έρίξαν πυροτεχνήματα και βεγγαλικά, καθώς ήθελαν να δείξουν με τον τρόπο αυτό ότι το Πάρκο πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι των αθλητικών δραστηριοτήτων και διοργανώσεων.

Όμως οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί! Πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας των 5km είχε ξεκινήσει στην πλατεία συναυλία με το συγκρότημα Bejeezus, οι οποίοι πέρυσι έπαιξαν κατά την αλλαγή του χρόνου στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα.

Οι συμμετοχές ήταν πάρα πολλές. Οι συμμετοχές στον αγώνα των 5km, όσο και σ αυτόν του 1km είχαν ξεπεράσει τις 600, ενώ πάρα πολλοί εξ’ αυτών προέρχονται από περιοχές εκτός Αγρινίου, όπως λ.χ. από τη Ναύπακτο, τον Αστακό, τη Λευκάδα, την Πάτρα, αλλά ακόμη και την Αθήνα!

Να υπενθυμίσουμε πως μπλούζες του Agrinio Santa Run έχουν προμηθευτεί και έχουν προβάλλει μέσω των social media, τόσο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο Πρέσβης της Αμερικής στην Ελλάδα Τζόρτζ Τσούνης. Επιλέχθηκαν τα δύο αυτά πρόσωπα, σύμφωνα με τον διοργανωτή Λαμπρό Σκουφή, ώστε να συμβάλει η διοργάνωση στην εξωστρέφεια της πόλης.

Ο Λαμπρός Σκουφής

Σημαντικό για την ασφάλεια των αθλητών και γενικότερα της διοργάνωσης είναι ότι εθελοντές από τη Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου ήταν σε όλες τις διασταυρώσεις απ’ όπου έχει προγραμματιστεί να διέλθει ο αγώνας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 569 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 01:14
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.