Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  8:24 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 12:09

Συνεχίζεται η προβολή της ταινίας "Καπετάν Μιχάλης" στον κιν/φο ΑΝΕΣΙΣ εως Τετ 3/1/2024 18:30

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ στον Δημοτικό κινηματογράφο «ΑΝΕΣΙΣ» έως και την Τετάρτη 3  Ιανουαρίου 2024

Ώρα προβολής : 6:30 μ.μ. καθημερινά

Σκηνοθεσία:

Κώστας Χαραλάμπους

Ηθοποιοί:

Αιμίλιος Χειλάκης, Αλέκος Συσσοβίτης, Λουκία Μιχαλοπούλου, Τζένη Καζάκου, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Σπύρος Μπιμπίλας, Γιάννης Συλιγνάκης, Μάνος Ιωάννου, Γεράσιμος Σοφιανός, Στράτος Χρήστου, Κυριακή Γάσπαρη, Γιώργος Γαρνάβος, Δημήτρης Χαβρές, Νίκος Αναστασόπουλος, Γιώργος Γεροντιδάκης

Κρήτη 1889, η χρονιά της επανάστασης. Κεντρικός ήρωας είναι ο Καπετάν Μιχάλης, ένας ασυμβίβαστος Κρητικός, μαυροντυμένος και αξύριστος ωσότου ελευθερωθεί η Κρήτη. Τη στιγμή όμως που συναντά την Εμινέ, γυναίκα του αδελφοποιητού του, Νουρήμπεη, τον κυριεύει ένας δαίμονας. Ο πειρασμός δεν τον αφήνει σε ησυχία και τον αποσπά από αυτό που θεωρεί ιερό καθήκον, την απελευθέρωση της Κρήτης από τους Τούρκους. Γρήγορα τα πράγματα περιπλέκονται και μια νέα εξέγερση ξεσπά, η οποία θα αλλάξει για πάντα τις ζωές όλων των ηρώων.

Το πλέον ευπώλητο μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη, «Ο Καπετάν Μιχάλης» ζωντανεύει για πρώτη φορά στην μεγάλη οθόνη με τον Αιμίλιο Χειλάκη να ερμηνεύει τον ομώνυμο ήρωα.

 Μία υπερπαραγωγή που αναπαριστά πιστά την εποχή  με γυρίσματα σε όλο το εύρος της Κρητικής τοπιογραφίας, που επιχειρεί να διαδώσει εντός και εκτός συνόρων το αέναο Κρητικό φρόνημα για ελευθερία και αυτοδιάθεση.

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι :

 ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€ 

ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας ) 4€

 

Διαβάστηκε 320 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 12:16
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.