Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  1:15 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2023 09:55

Αγρίνιο: Με κέφι το Santa Party από τις «Γυναίκες εν δράσει»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χρώματα και μελωδίες κατέκλυσαν την πλατεία Δημάδη στο Αγρίνιο σήμερα, Τρίτη 26/12/2023, καθώς έλαβε χώρα το santa party για μικρούς και μεγάλους που οργάνωσε η ομάδα «Γυναίκες εν δράσει» που αναφέρει τα εξής:

«Ευχαριστούμε από καρδιάς τον δήμο Αγρινίου που δέχτηκε την πρόταση μας να συμμετέχουμε στο Παραμύθι από ζάχαρη 2023 δίνοντας την δική μας πινελιά!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα μέλη της ομάδας μας για το άψογο έργο τους: Σταυρουλα Βαινα face painting, Ευτυχία Πατσιαλου γράμμα στον Άγιο Βασιλη χριστουγεννιάτικες κατασκευές, Ελενη Νικολακοπουλου kids aerobic, Σισσυ Λειβαδειτη διατροφική πυραμίδα, Κωνσταντινα Νουσια eimai maia baby spa, Λυδία Λοη χριστουγεννιάτικες κατασκευές και Βασω Αδαμου για την υπεροχή έκπληξη σε όλους, καθώς και από την διαχείριση μας: Θεοδωρα Σταμουλη χριστουγεννιάτικες κατασκευές, Ζήση Αναστασια christmas dance show.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ ακόμη στον Αντωνη Χαμαλετσο για τις υπέροχες λήψεις του, και τους χορηγούς μας Θανασης Σαραγκανιδας -fire fantasy και Βασιλειος Μαστραπάς -mastrapas travel για την στήριξη τους!
Φυσικά ευχαριστούμε τον Dj Γιώργο Ρεντιφη για το υπέροχο μουσικό πρόγραμμα!

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία και αγάπη! ευχαριστούμε για την αγάπη την εμπιστοσύνη, το κέφι και την στήριξη σας που μας δείξατε σήμερα!»

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 360 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.