Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  6:50 πμ
 
wm small
Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2023 15:19

Παναιτωλικός: Κινείται για 3-4 μεταγραφές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στον Παναιτωλικό ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει Ιανουαρίου έχει τεθεί ήδη επί τάπητος.

Με την ισοπαλία στα Γιάννενα ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο 2023 «τρέχοντας» ένα αήττητο σερί τριών παιχνιδιών (είχε προηγηθεί η ισοπαλία με την ΑΕΚ και η νίκη επί της Κηφισιάς). Με τους πέντε βαθμούς η ομάδα του Γιάννη Πετράκη βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας βάλει από κάτω τόσο την Κηφισιά όσο και τον ΠΑΣ και ατενίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για να είναι όμως ευοίωνο του μέλλον του στην κατηγορία στο Αγρίνιο ήδη κοιτάζουν την μεταγραφική περίοδο που ακολουθεί και την ενίσχυση της ομάδας. Οι θέσεις στις οποίες η ομάδα θα κινηθεί στην αγορά έχουν εντοπιστεί από τον Γιάννη Πετράκη και το βάρος θα πέσει στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ο Παναιτωλικός άλλωστε με 13 γκολ διαθέτει μαζί με τον ΟΦΗ την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα θα κινηθεί συνολικά για 3-4 μεταγραφές. Στόχος είναι οι κινήσεις που θα γίνουν να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν αφού το πρωτάθλημα επαναρχίζει στις 4 Ιανουαρίου όπου ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Πανσερραϊκό.

sdna.gr

Διαβάστηκε 280 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.