Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  8:24 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 13:29

Αγρίνιο: Παιδική θεατρική παράσταση για καλό σκοπό στην ΣΕΦΑΡ (Τετ 27/12/2023 17:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η παιδική θεατρική ομάδα της ΣΕΦΑΡ ΣΠΕ (Συνεταιρική Φαρμακαποθήκη Αιτωλοακαρνανίας) παρουσιάζει την Τετάρτη 27/12 και ώρα 17:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΣΕΦΑΡ στο Γιαννούζι Αγρινίου την παιδική μαγική θεατρική παράσταση ‘Ο Τσαγκάρης’.

Στα πλαίσια της δράσης του Ομίλου ΣΕΦΑΡ ΣΠΕ – ΣΥΦΑΡΤ ΑΕ ‘Κάντο Αγάπη’, όλα τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν στο ίδρυμα για παιδιά ‘Παναγία Ελεούσα’.

«Είναι πλέον η τέταρτη χρονιά για την κοινωνική δράση ΄Κάντο Αγάπη’ η οποία υλοποιείτε από τον Όμιλο ΣΕΦΑΡ ΣΠΕ – ΣΥΦΑΡΤ ΑΕ και τα συνεργαζόμενα φαρμακεία της, όπου στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα και με αυτά να ενισχύσουμε τα τοπικά ιδρύματα που τόσο το χρειάζονται ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές ημέρες», τονίζεται σε ανακοίνωση.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 205 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 13:35
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.