Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  8:55 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 12:58

Μάγεψαν το κοινό της Κύπρου οι TRES VOX

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

TRES VOX: Οι τρεις νέοι Έλληνες βαρύτονοι για πρώτη φορά στην Κύπρο!

Στο Μαρκίδειο Δημοτικό Θέατρου Πάφου στις 18 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση. Η βραδιά ήταν γεμάτη μαγεία και μουσική, καθώς οι τρείς καλλιτέχνες, ο Ευάγγελος Αραμπατζής, ο Ιωάννης Λαζόπουλος & ο Αλέξανδρος Λαζόπουλος παρουσίασαν μια μοναδική συναυλία με άριες, Ελληνικά, ξένα και αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Οι
Tres Vox κατάφεραν να ταξιδέψουν τους παρευρισκόμενους σε όνειρα και συναισθήματα τα οποία θα μείνουν αξέχαστα στην μνήμη και τις καρδιές όλων των θεατών. Οι φωνητικές τους ικανότητες, σε συνδυασμό με το εκλεκτό ρεπερτόριο τους, υποσχέθηκαν να καταπλήξουν και να αφήσουν αξέχαστες εντυπώσεις.

Η βραδιά περιλάμβανε τραγούδια όπως Adeste fideles, Con te partiro, O sole mio, Mamma son tanto felice, O Holy Night κ.α. Στο πιάνο συνόδευσε ο Κυριάκος Κυριάκου.

Διαβάστηκε 661 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.