Τρίτη, 21η Μαίου 2024  9:26 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 19:11

Αγρίνιο: Κατάμεστο το αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου στην παράσταση «Προσευχές από χώμα και ανθό» (εικόνες – video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Μια πρωτότυπη παράσταση με τίτλο «Προσευχές από χώμα και ανθό» παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης (20.12.23) στο κατάμεστο αμφιθέατρο των πανεπιστημιακών τμημάτων, στο Αγρίνιο.

Ο χώρος αποδείχθηκε ιδανικός για να φιλοξενήσει μια εξαιρετική προσπάθεια που ενθουσίασε το κοινό, σε κείμενα, σκηνοθεσία, και διδασκαλία χορωδίας,  Ευσταθίας Γρέντζελου. Τη μουσική επιμέλεια είχε κάνει ο Γεώργιος Αθανασόπουλος.

Το τραγούδι από τα μέλη χορωδιών, η παραδοσιακή μουσική, οι βυζαντινοί ύμνοι και το θεατρικό με τα μεστά νοήματα και τις αξιοσημείωτες ερμηνείες που περιείχε η πολυεπίπεδη παράσταση, συνέθεσαν ένα άρτιο αποτέλεσμα και ανέδειξαν μηνύματα  εξαιρετικά επίκαιρα εν όψει των Χριστουγέννων.

Συμμετείχαν: Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής της Κ.Ε.Δ. Αγρινίου, Χορωδία «Ιάμβη» και Μουσικό Σύνολο «Ηχώ», Χορωδία Συλλόγου Μικρασιατών Ν. ΑιτωλοακαρνανίαςΧορός Ιεροψαλτών.

Δείτε video με αποσπάσματα από την παράσταση:  

Δείτε φωτογραφίες:

sinidisi.gr
Διαβάστηκε 253 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.