Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  8:03 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 18:19

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 0-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πετράκης: «Ικανοποιημένος με τον βαθμό έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα»

Ικανοποιημένος με τον βαθμό που πήρε ο Παναιτωλικός στα Γιάννενα, δεδομένου του αριθμητικού μειονεκτήματος στο τέλος, ο Γιάννης Πετράκης.

Δήλωσε στην κάμερα της NOVA μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ:

«Ναι, όπως εξελιχθήκανε τα πράγματα. Ειδικά από το σημείο που ήμασταν με παίκτη λιγότερο. Ανέβηκε η πίεση από τον ΠΑΣ. Έτσι είμαι ευχαριστημένος».

Ερωτώμενος για την αγκαλιά του στον Καπίνο και τι του είπε στο τέλος:

«Αυτό που του είπα είναι ότι ακόμα δεν ξεκινήσαμε. Συνεχίζουμε».

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει την παρουσία του στον ΠΑΣ, ανέφερε:

«Πήρα μεγάλη αγάπη όσο καιρό ήμουν εδώ. Εύχομαι στο τέλος και εμείς και ο ΠΑΣ να είμαστε στην κατηγορία».

 

Γρηγορίου: «Δίκαιη η ισοπαλία»

Ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Μιχάλης Γρηγορίου, μίλησε μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (0-0), λέγοντας πως η ομάδα του κυνηγάει ένα μικρό θαύμα, αλλά είναι αισιόδοξος πως στο τέλος θα τα καταφέρουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Το αποτέλεσμα γενικά είναι δίκαιο, στις λεπτομέρειες ίσως είμασταν λίγο καλύτεροι, αλλά δεν καταφέραμε τελικά να κερδίσουμε. Εμείς ξεκινήσαμε ψηλά για να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και στα πρώτα 25 λεπτά είχαμε ένα πολύ καλό τέμπο, μετά δεν ακολουθήσαμε αυτό που θέλαμε και αναγκαστήκαμε να κάνουμε ένα παιχνίδι αναμονής. Στο δεύτερο ημίχρονο, πάλι ξεκινήσαμε επιθετικά για να πάρουμε το παιχνίδι, οι παίκτες έχουν δυστυχώς τρομερό άγχος, αλλά έχω την εντύπωση πως μπορούμε να δώσουμε πολλά καλά πράγματα και αυτό θα φανεί στην πορεία. Χρειάζεται δουλεία και χρόνος, για να μπορούμε να παίζουμε τακτικά έτσι όπως θέλουμε εμείς».

Για το αν είναι αισιόδοξος πως η ομάδα στο τέλος θα τα καταφέρει:

«Όταν μια ομάδα είναι σε πρόβλημα, χρειάζεται έναν καλό προπονητή. Για μια ακόμα φορά προσπαθώ να φέρω εις πέρας μια δύσκολη αποστολή και να κάνω ένα μικρό θαύμα, αλλά έτσι τα έφεραν οι συγκυρίες και καμία φορά σε ιντριγκάρει το να αναλαμβάνεις δύσκολες αποστολές. Είμαι εδώ, γιατί πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε στο τέλος».

sdna.gr

Διαβάστηκε 207 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.