Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  9:25 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 09:24

Διοργάνωση Φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ (ALL STAR GAME) στο Αγρίνιο (Τετ 3/1/2023 18:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών σε συνεργασία με το Basketaki Agrinio και την υποστήριξη του Δήμου Αγρινίου, διοργανώνει στις 03 Ιανουαρίου 2024 φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Δ.Α.Κ Αγρινίου στις 18:00. Θα λάβουν μέρος δύο ομάδες που θα σχηματιστούν από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος Basketaki. Η μια ομάδα θα λάβει το όνομα ΑΝΕΜΩΝΗ και η άλλη το όνομα ΦΛΟΓΑ. Ο αγώνας θα είναι αφιερωμένος στους δυο αντίστοιχους συλλόγους της περιοχής μας που ο ένας στηρίζει τα παιδιά με αυτισμό και ο άλλος τα παιδιά με καρκίνο.

Έχουν εκδοθεί 1.000 εισιτήρια αξίας 5 ευρώ έκαστο και τα έσοδα απ’ τα εισιτήρια θα αποδοθούν εξ’ ολοκλήρου για την υποστήριξη των δυο συλλόγων. Τα έξοδα της διοργάνωσης θα καλυφθούν  απ’ την τοπική μας διοίκηση,  το Basketaki, τους υποστηρικτές και τους χορηγούς μας τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την συμβολή τους στην διοργάνωση.

Όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε την φλόγα της αγάπης και της ελπίδας αναμμένη, να κάνουμε την ανεμώνη να ανθίσει και να φέρει το χαμόγελο σε όλα τα παιδιά της και τις οικογένειές τους  που βιώνουν μια τόσο δύσκολη δοκιμασία. Σας προτρέπουμε να εξαντλήσουμε όλα  τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί. Να παρακολουθήσουμε και να βοηθήσουμε τις ομάδες στον δικό τους αγώνα για την νίκη και  το σημαντικότερο, να βοηθήσουμε τα παιδιά που αντιμετωπίζουν αυτού του είδους τις  ασθένειες, να βγουν και αυτά νικητές στον δικό τους αγώνα.

Η φιλία και η αλληλεγγύη να αποτελεί πάντα πυξίδα στην ζωή όλων μας, για έναν καλύτερο κόσμο. Καλές γιορτές με υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο.

“SERVO PER AMIKECO”

«ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ»

Διαβάστηκε 161 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 09:28
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.