Τετάρτη, 1η Μαίου 2024  6:08 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 00:04

ΔΕΔΔΗΕ: Προσλήψεις προσωπικού στο Αγρίνιο – Οι ειδικότητες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. για την περιοχή του Αγρινίου, ανακοινώνει την πρόσληψη τεσσάρων ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Ειδικότητες

Οι ειδικότητες και οι θέσεις ορίζονται ως εξής:

  • ΤΕ Ηλεκτρολόγων μηχανικών – 1 θέση
  • ΔΕ Χειριστών μηχανημάτων έργων – 1 θέση
  • ΔΕ Ηλεκτροτεχνικών δικτύων – 2 θέσεις

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ ΣΟΧ 3/2023 και να την υποβάλουν είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

– ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου Ηπείρου/Περιοχή Αγρινίου/Τομέας Υποστήριξης, Καψάλη 14, Τ.Κ. 30132 – ΑΓΡΙΝΙΟ, Ν. Αιτωλ/νίας, υπόψη κας Σουβλή Ελένης (τηλ. επικοινωνίας: 2641024324, εσωτ. 208.

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων λήγει την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023.

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη εδώ.

proson.gr

Διαβάστηκε 262 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία