Σάββατο, 4η Μαίου 2024  10:25 μμ
 
wm small
Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 18:46

NEO βίντεο κλιπ από τους PEDRO BOTERO ("Desertor" μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ "Más sabe el Diablo")

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
NEO βίντεο κλιπ από τους PEDRO BOTERO ("Desertor" μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ "Más sabe el Diablo")
 
Οι Pedro Botero κάνουν πρεμιέρα το βίντεο κλιπ για τη νέα έκδοση του "Desertor" από το επερχόμενο άλμπουμ "Más saber el diablo" που θα κυκλοφορήσει στις 22 Δεκεμβρίου, με δώδεκα από τα πιο ενεργητικά τραγούδια τους ηχογραφημένα στο στούντιο. Αυτό το νέο άλμπουμ ξεχωρίζει για την ποιότητα ήχου και το πάθος με το οποίο κάθε ένα από τα μέλη του γκρουπ ερμηνεύει τα τραγούδια. Κάθε τραγούδι έχει ηχογραφηθεί προσεκτικά για να μεταδίδεται η δύναμη και η ένταση που χαρακτηρίζει τους Pedro Botero στις ζωντανές εμφανίσεις τους.
Μπορείτε να απολαύσετε το "Más saber el diablo" σε ψηφιακές πλατφόρμες και σε μια φανταστική περιορισμένη έκδοση σε μορφή CD digipack, η οποία περιλαμβάνει μια γραφική αναφορά με αδημοσίευτες φωτογραφίες της μπάντας. Διανέμεται από την Demons Records. Ο Rubén Bartolomé είναι στο συγκρότημα από το 1975 στα φωνητικά και στην κιθάρα και ο Nano Pérez μπήκε στο συγκρότημα το 2015 στο μπάσο και τα φωνητικά, μαζί με τον Cesarito Royo στη σόλο κιθάρα επίσης το 2015 και την τελευταία προσθήκη Alberto Sánchez (Kaos) στα ντραμς. Διαμόρφωσαν την ισχυρή πρώτη γραμμή πιο σκληρή από ποτέ.
Το άλμπουμ έχει ηχογραφηθεί στο “EL GANCHO” της Σαραγόσα με τον ίδιο εξοπλισμό που χρησιμοποιείται στις συναυλίες τους. Παραγωγή από τους Pedro Botero και Leonardo Gil. Επανεφευρίσκουν τα κλασικά του συγκροτήματος με περισσότερες και καλύτερες ενορχηστρώσεις από ποτέ.

Facebook: https://www.facebook.com/PedroBoterorock
YouTube: https://www.youtube.com/@pedroboterorock6461

Διαβάστηκε 259 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 18:55
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία