Δευτέρα, 6η Μαίου 2024  11:03 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 14:37

Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: Πρόσληψη δεκαεπτά (17) ατόμων με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου (ΙΔΟΧ) διάρκειας δύο μηνών από την υπογραφή της σύμβασης ειδικότητας ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θέμα: «Πρόσληψη δεκαεπτά (17) ατόμων με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου (ΙΔΟΧ) διάρκειας δύο μηνών από την υπογραφή της σύμβασης ειδικότητας ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων».

Το Πνευματικό Κοινωνικό Αθλητικό Κέντρο Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου σας ενημερώνει ότι επίκειται η πρόσληψη δεκαεπτά (17) ατόμων με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου (ΙΔΟΧ) διάρκειας δύο μηνών από την υπογραφή της σύμβασης, ειδικότητας ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων με σκοπό την στελέχωση των βρεφικών - παιδικών σταθμών του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Η διακήρυξη του διαγωνισμού βρίσκεται αυτή την στιγμή στην φάση της έγκρισης από τα αρμόδια όργανα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσει η δημοσίευση της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες/οι να έχουν συγκεντρώσει ήδη κατά την δημοσίευση της πρόσκλησης τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και συγκεκριμένα Φωτοαντίγραφο των δύο (2) όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας, τον απαιτούμενο τίτλο σπουδών, και πιστοποιητικό Ελληνομάθειας (μόνο για υποψήφιο χωρίς ελληνική ιθαγένεια).

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΝΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Διαβάστηκε 268 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία