Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  7:59 πμ
 
wm small
Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 20:09

ΠΑΟΚ- Παναιτωλικός 2-1 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πετράκης: «Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω σήμερα»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του τονίζοντας πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει κάτι από το ματς με τον ΠΑΟΚ όπου και έχασε με 2-1.

Ο Παναιτωλικός πάλεψε και με το παραπάνω, ωστόσο γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-1. Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Πετράκης μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Η συνολική προσπάθεια και εικόνα μας αφήνει στεναχωρημένους διότι θα μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερα πράγματα απέναντι σε μια ομάδα με πολύ ποιότητα η οποία είναι πολύ καλή επιθετικά, αλλά δεν δεχτήκαμε πολλές ευκαιρίες, βέβαια και εμείς δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά νομίζω με την συνολική εικόνα θα μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι παραπάνω σήμερα.

Κάναμε προϋποθέσεις που δεν έγιναν τελικά ευκαιρίες, φτάσαμε κοντά στο τέρμα του ΠΑΟΚ πολλές φορές, αλλά δεν είχαμε την τελική προσπάθεια για ευκαιρία ή γκολ. Με αφήνει πολύ ικανοποιημένο η όλη προσπάθεια της ομάδας και είναι κρίμα που δεν πήραμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα μετά από αυτή την προσπάθεια. Ο σημερινός αγώνας είναι παρακαταθήκη για την επόμενη μέρα της ομάδας, διότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και βάζοντας το κεφάλι κάτω συνεχίζουμε την δουλειά που κάνουμε».

Λουτσέσκου: «Δεν διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι»

Ο Ραζβάν Λουτέσκου εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα έως τώρα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ, αλλά τόνισε πως η ομάδα του δεν διαχειρίστηκε καλά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό το οποίο και κέρδισε με 2-1.

Μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη στο ματς με τον Παναιτωλικό επικρατώντας με 2-1. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ραζβάν Λιουτσέσκου ανέφερε τα εξής μιλώντας στην κάμερα της NOVA: «Κλείνει ένας σημαντικός κύκλος σκληρών παιχνιδιών, δυνατού προγράμματος. Είμαι χαρούμενος με τα αποτελέσματα που έχουμε πάρει έως τώρα.

Σήμερα είμαι ικανοποιημένος 70% για τον τρόπο παιχνιδιού μας, το αποτέλεσμα που πήραμε. Στα τελευταία 15 λεπτά όμως δεν διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι, δώσαμε με αφελές τρόπο μπάλες στον αντίπαλο.

Η σωματική κόπωση συνδέεται με τη πνευματική, αλλά θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ στο πρώτο μέρος για να κάνουμε τα πράγματα ευκολότερα για εμάς.

Είναι λογικό ότι αν δεν γίνεται αυτό σε αυτά τα παιχνίδια, τότε έρχεται το άγχος, η πίεση του αποτελέσματος, ίσως και ο φόβος να μη γίνει κάποιο λάθος και δεχτείς γκολ. Έχουμε και καλά και κακά τέτοια παραδείγματα στα παιχνίδια μας».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 322 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 20:13
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.