Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  2:11 πμ
 
wm small
Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 12:41

Η προϊστορία και τα στατιστικά για το ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τέσσερις αναμετρήσεις, ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή 12 Νοεμβρίου, η ενδέκατη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Αναλυτικά, στις 17:30 στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό, στις 19:30 η ΑΕΚ υποδέχεται την Λαμία, στις 20:30 ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό και στις 21:30 η Κηφισιά υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Η προϊστορία και τα στατιστικά των σημερινών αγώνων

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός

Η προϊστορία και τα στατιστικά του ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός
Ο ΠΑΟΚ έχει 15 διαδοχικές νίκες απέναντι στον Παναιτωλικό και στις δύο έδρες, σε ένα σερί που ξεκίνησε μετά την εντός έδρας λευκή ισοπαλία των δύο ομάδων στις 22 Νοεμβρίου 2015. Μάλιστα η ομάδα του Αγρινίου είχε καταφέρει να πάρει δύο διαδοχικά αποτελέσματα στη Θεσσαλονίκη, αφού στο ακριβώς προηγούμενο ματς, στις 31 Ιανουαρίου 2015 είχε επικρατήσει με 2-1.

Μέσα σε αυτό το σερί των 15 αγώνων που ακολούθησαν, ο Παναιτωλικός δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα εννέα από τα ματς πρωταθλήματος. Αν προστεθούν και τα δύο ματς για το Κύπελλο Ελλάδος της σεζόν 2016-17, τα παιχνίδια με διαδοχικές νίκες του Δικεφάλου γίνονται 17.

Ο Παναιτωλικός δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα τρία τελευταία ανεξάρτητα έδρας με τον ΠΑΟΚ, ενώ δεν έχει γκολ και στις τρεις τελευταίες επισκέψεις του στη Θεσσαλονίκη. Το τελευταίο το σημείωσε ο Γκόμες στις 25 Αυγούστου 2019 και την ήττα με 2-1 της ομάδας του Αγρινίου εκεί.

Ο ΠΑΟΚ έχει επικρατήσει με έξι διαφορετικά σκορ στις έντεκα νίκες του, με το 2-1 να είναι το πιο συχνό απέναντι στον Παναιτωλικό, αφού έχει παρουσιαστεί τέσσερις φορές. Ακολουθεί το 1-0 με τρεις παρουσίες. Η μοναδική τους ισοπαλία είναι με 0-0, ενώ η νίκη της ομάδας του Αγρινίου με 2-1.

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
13 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ
11 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ
1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ
1 ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΓΚΟΛ: 26-7

agriniara.gr

Διαβάστηκε 261 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.