Κυριακή, 5η Μαίου 2024  4:51 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 22:06

Δράση 5.1.2: εγκρίθηκαν 98 αιτήσεις, ύψους 5,8 εκατ. ευρώ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναρτήθηκαν στη Διαύγεια τα αποτελέσματα των αιτήσεων στήριξης της Δράσης 5.1.2: «Επενδύσεις πρόληψης και προστασίας του ζωικού κεφαλαίου από μεταδοτικές ασθένειες και φυσικές καταστροφές» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020.

Υπενθυμίζουμε ότι στόχος της Δράσης 5.1.2 είναι η ενίσχυση επενδύσεων, με σκοπό την προάσπιση της εγχώριας χοιροτροφίας από λοιμώδη νοσήματα και συγκεκριμένα την Αφρικανική Πανώλη των χοίρων, με την ενίσχυση των μέτρων βιοασφάλειας στις χοιροτροφικές εκμεταλλεύσεις, ώστε να αποτραπεί η είσοδος του νοσήματος σε αυτές, μέσω επαφής με αγριόχοιρους ή ανεπιτήρητους οικόσιτους χοίρους ή, ανθρώπινης δραστηριότητος ή υλικών.

Με τη σχετική απόφαση δημοσιοποιήθηκε ο πίνακας των αιτήσεων που αξιολογήθηκαν θετικά (παραδεκτές). Ο Πίνακας περιλαμβάνει 98 παραδεκτές αιτήσεις, συνολικού ποσού δημόσιας δαπάνης 5.805.919,38 €.

Επίσης, δημοσιοποιήθηκε ο πίνακας των αιτήσεων που αξιολογήθηκαν αρνητικά (μη παραδεκτές). Ο Πίνακας περιλαμβάνει 9 μη παραδεκτές αιτήσεις.

Οι υποψήφιοι ενημερώνονται σχετικά με την ανάρτηση του πίνακα μέσω αυτοματοποιημένου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση που έχει δηλώσει ο υποψήφιος στο ΠΣΚΕ. Προκειμένου ο ενδιαφερόμενος να ενημερωθεί για τα αναλυτικά αποτελέσματα του διοικητικού ελέγχου της δικής του αίτησης στήριξης πρέπει να επισκεφθεί την ηλεκτρονική εφαρμογή του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) στην οποία είχε υποβάλλει την αίτηση στήριξης του.

Δυνητικοί δικαιούχοι που δεν συμφωνούν με τα αποτελέσματα του Πίνακα Αποτελεσμάτων Διοικητικού Ελέγχου (ΠΑΔΕ) δύνανται εφόσον το επιθυμούν να υποβάλλουν ενδικοφανή προσφυγή μέσω του ΠΣΚΕ εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός (1) μήνα.

Αναλυτικά η απόφαση και οι σχετικοί πίνακες ΕΔΩ.

Διαβάστηκε 296 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία