Τρίτη, 7η Μαίου 2024  2:57 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 09:44

Προκήρυξη δύο θέσεων εργοθεραπευτών-βοηθών εργοθεραπευτών στο Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δύο θέσεις εργασίας  εργοθεραπευτών ή βοηθών εργοθεραπευτών  στα Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» στο Μεσολόγγι και στο  Αγρίνιο.

 Το  Εργαστήρι  Ειδικής  Επαγγελματικής  Αγωγής  & Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» προκηρύσσει θέσεις εργασίας για δύο  εργοθεραπευτές ή βοηθούς  εργοθεραπευτών πλήρους  απασχόλησης  με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου και ωράριο εργασίας καθημερινά 7:00π.μ -15:00μ.μ

Η παρούσα πρόσκληση θα βρίσκεται αναρτημένη   στην  ιστοσελίδα www.ergpanel.gr του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ,  μέχρι  να καλυφθούν οι παραπάνω θέσεις εργασίας.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση.
  2. Βιογραφικό σημείωμα.
  3. Αντίγραφο πτυχίου και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για τους εργοθεραπευτές  ή

Βεβαίωση επαγγελματικής κατάρτισης και βεβαίωση πιστοποίησης από τον ΕΟΠΠΕΠ για τους βοηθούς εργοθεραπευτών.

  1. Αντίγραφο ποινικού μητρώου.

Η διαδικασία κάλυψης των  θέσεων και η επιλογή των υποψηφίων, με βάση τα ανωτέρω δικαιολογητικά, θα γίνει από  επιτροπή του Εργαστηρίου στην οποία  θα κληθούν οι υποψήφιοι  για  συνέντευξη.

Πρόσθετα – επιθυμητά   προσόντα

  • Αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία στην ειδικότητά του στα άτομα με  αναπηρία
  • Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας και  χειρισμού  Η/Υ.

Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης δικαιολογητικών:

 Ανοικτή προθεσμία (μέχρι να καλυφθούν οι παραπάνω θέσεις εργασίας).

Οι αιτήσεις με όλα τα δικαιολογητικά μπορούν να υποβληθούν ιδιοχείρως, ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή ταχυδρομικώς ή  με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier)  στις διευθύνσεις:

  • Kέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Μεσολόγγι (οδός Κύπρου και Αρχ. Δαμασκηνού), Τ.Κ. 30200 ή
  • Kέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Αγρίνιο (περιοχή ψηλογέφυρο-λειβαδάκι), Τ.Κ. 30100

Τηλ.  Επικοινωνίας:2631025130 και  2641039750

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 271 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία