Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  7:36 μμ
 
wm small
Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2023 18:37

«Όταν Περνάς Γιατί» - Νίκος Ψημίτης και Δημήτρης Μπασδάνης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δημήτρης Μπασδάνης και Νίκος Ψημίτης - «Όταν Περνάς Γιατί»

Ο Δημήτρης Μπασδάνης, λίγο πριν την τελική στροφή του project «Πηλίου και Αιγαίου γωνία», κυκλοφορεί ακόμα ένα κομμάτι μαζί με τον Νίκος Ψημίτη, τη διασκευή του τραγουδιού «Όταν Περνάς Γιατί» του Πάνου Τούντα, με τη μελωδική φωνή του Νίκου Ψημίτη.

Η μοναδική ερμηνεία του Νίκου σε συνδυασμό με την ατμοσφαιρική και ρυθμική ενορχήστρωση του Δημήτρη δίνουν ως αποτέλεσμα ακόμα μια ξεχωριστή μουσική διασκευή.

Για το τελικό αποτέλεσμα του τραγουδιού, χρήσιμες συμβουλές δόθηκαν από την Σταύρο Σιόλα, ενώ η επεξεργασία φωνής έγινε από τον Κώστα Παρίσση.

Το κομμάτι «Όταν Περνάς Γιατί» αποτελεί το όγδοο κατά σειρά single από τον επερχόμενο δίσκο του συνθέτη με τίτλο «Πηλίου και Αιγαίου γωνία», ο οποίος περιέχει πολλές συμμετοχές καλλιτεχνών, ενώ το concept άλμπουμ θα περιέχει διασκευές παραδοσιακών τραγουδιών από τη γενέτειρα του δημιουργού το Πήλιο και από τραγούδια αγαπημένα του Αιγαίου, με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών. Κυκλοφορεί από την Music Art Lab.

Ακούστε το τραγούδι εδώ: Spotify: ⏯https://open.spotify.com/album/3sVgsL7y4XhiZ6VC5bhf08

 

Διαβάστηκε 341 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.