Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  8:53 μμ
 
wm small
Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 14:01

Σοφία Δανέζη - Ρωμανός Κολυτός ft. Christaf: Ξεσηκώνουν με το νέο τους Cover 2k23

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Η Σοφία Δανέζη μαζί με τον Ρωμανό Κολυτό και τον Dj Christaf επιστρέφουν με ένα Cover που σίγουρα θα ξεσηκώσει το κοινό από το πρώτο κ'όλας άκουσμα. 
Το Cover τους περιλαμβάνει  δύο διαχρονικές γνωστές επιτυχίες όπως το «Μαγκαβά Τούτ» της Άννας Βίσση κ του Πάρη Καραγιαννόπουλου και το «Σε θέλω με θέλεις» επίσης της Άννας Βίσση μαζί με τον Σάκη Ρουβά, τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από το κοινό. 
 
Η Οπτικοποίηση του music video έγινε σε αγαπημένο spot της Aθήνας υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του Jim Georganti, ενώ η παραγωγή και η ενορχήστρωση από τον Dj Christaf.

Η Σοφία Δανέζη μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο εξωτερικό επιστρέφει σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας , ενώ ο Ρωμανός Κολυτός συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο εξωτερικό και συνεχίζει να ξεσηκώνει το κοινό . 

Ακούστε το Cover ΕΔΩ:

 

Διαβάστηκε 310 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.