Κυριακή, 5η Μαίου 2024  5:47 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 18:10

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Αγρίνιο και όχι μόνο – Λίστα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τί άτομα ζητούνται – Πού θα στείλετε βιογραφικό

Δεκάδες θέσεις εργασίας είναι ανοιχτές αυτό το διάστημα στο Αγρίνιο, αλλά και σε άλλες περιοχές. Ξενοδοχεία, εταιρείες, γραφεία και επιχειρήσεις/καταστήματα αναζητούν προσωπικό. Διαβάστε ενδεικτικά κάποιες μικρές αγγελίες με διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Τις υπόλοιπες αγγελίες θα τις βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία», που κυκλοφορεί στα περίπτερα.


Η FAMILY BAKERY THOMOPOULOS, που εδρεύει στο 6ο χλμ. Ε.Ο. Αγρινίου – Αντιρρίου, αναζητεί άτομα για πλήρη εργασία στις ειδικότητες:

  1. Βοηθούς παραγωγής για γλυκίσματα (γυναίκες ή άντρες)
  2. Οδηγό Β΄ Κατηγορίας & Βοηθό Συσκευασίας – Αποθηκάριο.

Αποστολή πλήρους βιογραφικού στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2641050802.


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ εργάτες/τριες για μόνιμη απασχόληση στην εταιρεία «Ανακύκλωση Αγρινίου». Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών. Τηλ. 6936 600198.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ άτομο με επαγγελματικό δίπλωμα και δίπλωμα χειριστή γερανού για επιχείρηση στο Αγρίνιο. Για πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο: 6974 998350.


Η Α.ΖΥΓΟΥΡΑΣ ΑΕ που βρίσκεται στον χώρο του αυτοκινήτου από το 1969 στην πόλη του Αγρινίου και επίσημος διανομέας και επισκευαστής αυτοκινήτων Renault – Dacia – Suzuki – Nissan για Αγρίνιο και Ιωάννινα, αναζητά Μηχανικό Αυτοκινήτων για το κεντρικό κατάστημα της στο Αγρίνιο.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Εμπειρία στις επισκευές κινητήρα και βασικών μερών οχημάτων
  • Δίπλωμα οδήγησης
  • Γνώση Αγγλικών και χρήσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή
  • Μεθοδικότητα και Συνέπεια στην εργασία
  • Ομαδικότητα & πνεύμα συνεργασίας
  • Επιθυμητή η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση

Αποστείλετε σύντομο βιογραφικό στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ Pepe Rosso αναζητάει προσωπικό σε νέες θέσεις για μόνιμη εργασία. Ζητούνται Β΄, Γ΄ Μάγειρας κρύας κουζίνας και Βοηθός Σερβιτόρου. Απαραίτητα προσόντα: Σχετική Εμπειρία, Συνέπεια και Επαγγελματισμός, Πνεύμα Συνεργασίας, Οργανωτικές δεξιότητες. Τηλ. 26410 26001, ώρες επικοινωνίας: 13:00-17:00. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Η ομάδα μας μεγαλώνει!

Στο Εστιατόριο Πιθάρι & Κτήμα Πιθάρι, αναζητούμε μάγειρες και μαγείρισσες που είναι έτοιμοι/ες να ενταχθούν στην ομάδα μας και να δημιουργήσουν μαγευτικές γαστρονομικές εμπειρίες για τους πελάτες μας! Ο/Η ιδανικός/ή υποψήφιος/α για την θέση εργασίας, θα πρέπει να διαθέτει τα ακόλουθα:

  • Πτυχίο Μαγειρικής
  • Τουλάχιστον 5 έτη εργασιακής εμπειρίας σε αντίστοιχη θέση εργασίας
  • Γνώση της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας
  • Ικανότητα εργασίας υπό συνθήκες πίεσης
  • Ομαδικότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα
  • Επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες
  • Ικανότητα διαχείρισης προμηθειών
  • Πιστοποιητικό υγείας

Δεν διαθέτετε πτυχίο μαγειρικής ή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση; Μην ανησυχείτε – αναζητούμε πάντα νέα ταλέντα που έχουν το πάθος για την καλή γεύση και τη δημιουργία εκλεπτυσμένων γευστικών απολαύσεων. Αν θέλετε να γίνετε μέρος της ομάδας μας, στείλτε μας το βιογραφικό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θέση εργασίας μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 6947282974 και ώρες 17:00-20:00.


ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ενδυμάτων και υποδημάτων URBAN LEAF στην οδό Κύπρου 2, Αγρίνιο, ζητά πωλήτρια / πωλητή για πλήρη ή μερική απασχόληση. Επιθυμητή η κάρτα ανεργίας. Προσόντα: Πολύ καλή γνώση Η/Υ – social media, γνώση Αγγλικών, προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Αν ενδιαφέρεστε για τη θέση είστε επικοινωνιακός/η και σας αρέσει ο χώρος της μόδας, αποστείλετε βιογραφικό στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΚΕΝΤΡΟ Λογοθεραπείας στο Αγρίνιο ζητάει εργοθεραπευτή / εργοθεραπεύτρια και λογοθεραπευτή / λογοθεραπεύτρια. Από μερική έως και πλήρη απασχόληση. Κατά προτίμηση με προϋπηρεσία (κυρίως σε παιδιατρικό πληθυσμό) και με μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο. 2641029626 και 6974319127.


ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ παραγωγής αρτοποιΐας, με έδρα το Αγρίνιο, ζητούνται τρία άτομα για εργασία:

1) ΠΩΛΗΤΗΣ/ΠΩΛΗΤΡΙΑ. Απαραίτητα προσόντα: Γνώσεις παρασκευής καφέ (barista), εμπειρία σε κατάστημα εστίασης-αρτοποιΐας, ταχύτητα στην εξυπηρέτηση, ευχάριστη και φιλική προσωπικότητα.
2) ΤΕΧΝΙΤΗΣ αρτοποιΐας. Μισθός 1.000 ευρώ συν ασφάλιση.
3) ΒΟΗΘΟΣ αρτοποιΐας.

Πληροφορίες: 6906114637. Ώρες επικοινωνίας: 12:00-17:00.
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ καθηγήτρια – καθηγητής Ισπανικών για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Salmas Edu Training. Διευθύνσεις και τηλέφωνα επικοινωνίας: Γρίβα & Χαβέλα 9 Τηλ. 2641044264. Αγίας Βαρβάρας 31 & Δελφών, Τηλ. 2641058218. E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΜΠΙΜΠΑΣ» ζητάει άτομα για την στελέχωση του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ στην περιοχή του Αγρινίου και της Λευκάδος.

Περιγραφή θέσης εργασίας:

  • Καταχώρηση παραγγελιών
  • Έκδοση τιμολογίων, δελτίων αποστολής, πιστωτικών
  • Υποστήριξη τμήματος πωλήσεων (ετοιμασία προσφορών, εκτύπωση αναλύσεων, εκτύπωση υπολοίπων),
  • Τηλεφωνική παραγγελειοληψία,
  • Διαχείριση δρομολογίων,
  • Παρακολούθηση αποθήκης και αναφορά ελλείψεων

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Απόφοιτος Σχολής Οικονομικής ή Διοικητικής κατεύθυνσης
  • Προϋπηρεσία τουλάχιστον 3 ετών σε δυναμικό περιβάλλον οργανωμένης επιχείρησης
  • Θα εκτιμηθεί η γνώση Αγγλικών
  • Πολύ καλή χρήση Η/Υ (ERP, MS Office, Internet), (θα γίνουν σεμινάρια με για τη χρήση του “ERP” που χρησιμοποιεί η εταιρία)
  • Σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ευγένεια, ευστροφία, εργατικότητα
  • Ικανότητα ανάληψης πρωτοβουλιών όπου απαιτείται
  • Δυνατότητα θετικής επικοινωνίας με πελάτες

Η εταιρεία μετά την αξιολόγηση των βιογραφικών που πληρούν τα κριτήρια της προσφερόμενης θέσης εργασίας, θα ανακοινώσει μέσω προσωπικών συνεντεύξεων το πακέτο αποδοχών, αναλόγως των προσόντων του κάθε υποψηφίου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ κοπέλα με εμπειρία και όρεξη για τη φύλαξη και δημιουργική απασχόληση τρίχρονων, διδύμων αγοριών, Δευτέρα έως Παρασκευή, στην περιοχή του Αγίου Γρηγορίου (πλησίον Πάρκου) στο Αγρίνιο. Αναζητούμε μια κοπέλα με ευέλικτο ωράριο, χαμόγελο, αγάπη γι’ αυτό που κάνει, συνέπεια και επικοινωνιακή, για να μπορούμε μαζί ως ομάδα να δουλέψουμε για το καλύτερο των παιδιών. Τηλ. 6943986308, ώρες επικοινωνίας: 17:00-21:00.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ προσωπικό για ξενώνα στην Άνω χωρα Ορεινής Ναυπακτίας για μαγειρική, καθάρισμα και υποδοχή. Παρέχεται καλός μισθός, διαμονή, διατροφή και ασφαλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης. Τηλ. 6951817322.


Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «Ανταλλακτικά Παπαχρήστος» ζητάει πωλητή ανταλλακτικών. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΕΙΤΑΙ μηχανικός αυτοκινήτων -22 ετών και άνω- για πλήρη 5ήμερη απασχόληση. Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις: BOSCH CAR SERVICE ΚΟΥΡΙΚΑΣ ΜΑΡΙΟΣ. Τηλ. 2641059286. Ωράριο: Δευτέρα – Παρασκευή, μεταξύ 08:30-18:00.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ συνεργάτιδα για λογιστικό γραφείο.

  • Πλήρης απασχόληση, συνεχόμενο ωράριο.
  • Πλήρης Ασφάλιση και αποδοχές.
  • Προϋποθέσεις επαγγελματικής και οικονομικής εξέλιξης.
  • Σχετικές σπουδές, επιθυμητές, αλλά όχι απαραίτητες.
  • Εμπειρία επαγγελματική, επιθυμητή, αλλά όχι απαραίτητη.

Αποστείλετε σύντομο βιογραφικό στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ από την επιχείρηση «ΚΑΒΑ Φύλακτος»: Α) Οδηγός – διανομέας με Δίπλωμα Οδήγησης Β’ και Γ’ Κατηγορίας για πλήρη πενθήμερη απασχόληση (8ωρο). Β) Οδηγός – διανομέας με Δίπλωμα Οδήγησης Β’ και Γ’ Κατηγορίας, άνω των 45 ετών, για πλήρη πενθήμερη απασχόληση (8ωρο) μέσω προγράμματος ΔΥΠΑ (πρ. ΟΑΕΔ). Τηλ. 6983 505252. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΕΙΤΑΙ άνδρας υπάλληλος για κεντρικό κρεοπωλείο στο Αγρίνιο, έως 35 ετών. Απαραίτητη η προϋπηρεσία και η εμπειρία στο χώρο. Τηλ. 6906 604594 και 6947 215502, ώρες καταστημάτων.


1) ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ E-SHOP (MONO ΑΝΔΡΑΣ ΜΕΧΡΙ 40 ΕΤΩΝ):

  • Απαραίτητη η άριστη γνώση χρήσης Η/Υ, διαθέτοντας κυρίως εξοικείωση σε WordPress και WooCommerce, Γνώση PHP, HTML, & CSS θα συνεκτιμηθούν.
  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικών
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
  • Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και άνεση στην επικοινωνία
  • Ικανότητα να δουλεύει υπό πίεση και διαχείριση πολλαπλών εργασιών
  • Διάθεση για συνεχή ανάπτυξη & εξέλιξη

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το Βιογραφικό τους ΜΕ ΘΕΜΑ ” E-SHOP” στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω της φόρμας υποβολής στο: https://www.e-tserpelis.com/career

2) ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΩΛΗΤΗΣ – ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ (ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕΧΡΙ 40 ΕΤΩΝ)

  • Πολύ καλή γνώση Η/Υ
  • Ευχάριστη και δυναμική προσωπικότητα
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
  • Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και άνεση στην επικοινωνία
  • Ικανότητα να δουλεύει υπό πίεση και διαχείριση πολλαπλών εργασιών
  • Διάθεση για συνεχή ανάπτυξη & εξέλιξη

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το Βιογραφικό τους ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΩΛΗΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ» στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΕ ESHOP – ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ: Ζητείται άτομο για εξυπηρέτηση πελατών σε eshop, απαραίτητα προσόντα καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας και χρήσης υπολογιστή H/Y. Για μόνιμη εργασία, παρακαλώ στείλτε το βιογραφικό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Περισσότερες αγγελίες με θέσεις εργασίας στην Εφημερίδα «Αναγγελία»

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί κάθε βδομάδα, από Πέμπτη βράδυ, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στο Αγρίνιο. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ πού θ’ αγοράσετε την Εφημερίδα «ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ».

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 564 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία