Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  2:09 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 15:07

Ο Χρήστος Καρατζάκος δηλώνει «Άστατος» στο νέο του τραγούδι!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το νέο του single μας παρουσιάζει ο Χρήστος Καρατζάκος, ο οποίος από την περυσινή σεζόν έχει κάνει δυναμικό intro στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. 

Ο πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής δηλώνει «Άστατος» στην νέα του κυκλοφορία, που είναι σε στίχους του Πάνου Νίκου και μουσική των Γιάννη Καρατζά και Πάνου Νίκου.  

Πρόκειται για ένα τραγούδι που σε ξεσηκώνει από το πρώτο του άκουσμα και το σίγουρο είναι ότι θα χορευτεί πολύ και θα αφιερωθεί. 

Μάλιστα τα πρώτα δείγματα γραφής του τραγουδιού «Άστατος» είναι άκρως ενθαρρυντικά, καθώς στην κυριολεξία έχει αναστατώνει τους χρήστες του TikTok, μετρώντας μέχρι αυτή τη στιγμή 2,5 εκατ. προβολές.  

Ο Χρήστος Καρατζάκος εμφανίζεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο «Αγιονέρι Peristeri» κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, και Κυριακή, όπου δεν πέφτει κυριολεκτικά ούτε… καρφίτσα. 

Το νέο τραγούδι του Χρήστου Καρατζάκου «Άστατος» είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

 

Διαβάστηκε 383 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.