Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  7:42 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 17:38

Οι TALES OF THE OLD ετοιμάζουν το Νέο Άλμπουμ τους "The Occult Diary"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Αθηναϊκό Symphonic Dark Ambient Power Metal σχήμα TALES OF THE OLD κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ με τίτλο "The Occult Diary". Στο νέο τους πόνημα ξεχωρίζει η συμμετοχή του Snowy Shaw (Mercyful Fate, King Diamond, Memento Mori, Dream Evil)!!

Το "The Occult Diary" αποτελεί τη θριαμβευτική επιστροφή των TALES OF THE OLD μετά το εξαιρετικό ντεμπούτο τους "The Book Of Chaos" που είχε συμμετοχές από Fabio Lione (Angra, Rhapsody of Fire, Labÿrinth) και Sakis Tolis (Rotting Christ).

Οι TALES OF THE OLD με το "The Occult Diary" κάνουν το μεγάλο βήμα δισκογραφικά και είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν το όραμά τους μεταφέροντάς το live στη σκηνή για να το επικοινωνήσουν με τους φανατικούς οπαδούς που τους ακολουθούν από το 2010 που δημιουργήθηκαν!

The tales go on...

https://open.spotify.com/artist/4543XNQH6xyo6CVOjQXM

https://web.facebook.com/talesoftheold/?_rdc=1&_rdr

https://www.instagram.com/talesoftheoldofficial/

https://www.youtube.com/channel/UCAWqoRoYcp5yfgZbVph

https://talesoftheoldofficial.bandcamp.com/album/the-book-of-chaos-2

 
Διαβάστηκε 604 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.