Τρίτη, 14η Μαίου 2024  11:33 πμ
 
wm small
Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2023 22:21

ΑΕΚ - Παναιτωλικός 3-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γιάννης Πετράκης: “Θα αλλάξουμε πολλά, σέβομαι απεριόριστα τον Αλμέιδα”

Ο νέος προπονητής της ομάδας του Παναιτωλικού Γιάννης Πετράκης μίλησε αμέσως μετά την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ :

Δύσκολη ήταν η αποστολή μας από την αρχή και το ξέραμε. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε τη νοοτροπία που θέλω να έχουμε, κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, που νομίζω πως έπαιζε με λίγη πίεση.
Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε πως κάτι μπορούμε να κάνουμε και τι μπορούμε να παίξουμε. Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας και θα καταφέρουμε να αλλάξουμε αρκετά.

Έχω μεεγάλο σεβασμό για τον Αλμέιδα, ως ποδοσφαιριστή, αλλά του είπα πως τον σέβομαι περισσότερο ως άνθρωπο, γιατι στηρίζουμε το Ελληνικό στοιχεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά οταν έχεις τέτοιους ανθρώπους πρέπει να τους στηρίζουμε.

novasports.gr

Αλμέιδα: «Θέλαμε να κρατήσουμε το μηδέν, υπάρχει κούραση στην ομάδα»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού, στάθηκε στο πρώτο «clean sheet» αλλά και στην κούραση των παικτών του.

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε του Παναιτωλικού στη Νέα Φιλαδέλφεια με 3-0 και κράτησε για πρώτη φορά στη σέζον ανέπαφη την εστία της. Ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στην κάμερα της Cosmote TV αναφέρθηκε στο πρώτο «clean sheet» της χρονιάς και στάθηκε στην κούραση που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές του.

Οι δηλώσεις του Πελάδο:

«Έζησα το παιχνίδι με αρκετή ηρεμία. Πετύχαμε αρκετά τέρματα, παίξαμε καλά και αξίζαμε τη νίκη».

Για τα τέρματα που προήλθαν από αμυντικούς: «Είναι σημαντικό όταν οι επιθετικοί δεν έχουν την τύχη να πετύχουν ένα γκολ, οι υπόλοιποι παίκτες να καλύπτουν αυτό το κενό».

Για το «clean sheet»: «Θέλαμε καιρό να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας. Αλλά παίζει ρόλο και η κούραση. Τώρα κάποιοι θα μείνουμε εδώ στην διακοπή. Για όσους πάνε με τις εθνικές τους, ελπίζω να μην παίξουν τόσο πολύ».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 314 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.