Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  11:32 πμ
 
wm small
Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2023 18:43

Δήμος Ναυπακτιας - Παναγιώτης Λουκόπουλος "Ενωτική Πρωτοβουλία": Ο πνιγμένος απο τα μαλλιά του πιάνεται!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

?Με μια κατάπτυστη ανακοίνωση ο απερχόμενος Δήμαρχος κύριος Γκίζας προσπαθεί να αποτρέψει την επερχόμενη συντριβή του .
?Στην ανακοίνωσή του μιλάει για σύλληψη επ'αυτοφώρω του επικεφαλής μας, χρηματισμούς και ψευδή καταγγελία στελέχους μας .Προσπαθεί να ψαρέψει σε θολά νερά ψηφοφόρους για την τελευταία μιάμιση ώρα της διαδικασίας .
?Πρώτον, η καταγγελία στελέχους μας για προσπάθεια εξαγορασμού ψηφοφόρων χωρίς αναφορά σε παράταξη έγινε στις 10 το πρωί και δεν δόθηκε καμία δημοσιότητα αφήνοντας τις αρχές να κάνουν την δουλειά τους ερευνώντας την κατάσταση .
?Ο κύριος Λουκόπουλος ουδέποτε συνελήφθη για κανένα λόγο και η καταγγελία στην οποία αναφέρεται ο κύριος Γκίζας έγινε μετά τις 4 το απόγευμα.
Φαίνεται ξεκάθαρα ποιο γεγονός ακολούθησε το άλλο για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.
?Το ήθος του κυρίου Λουκόπουλου είναι αδιαμφισβήτητο. Καλούμε τους ψηφοφόρους να συμμετέχουν μαζικά να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και να μην επηρεαστούν απο τα τερτίπια της απερχόμενης δημοτικής αρχής.
✅Τώρα ξέρεις!
--
✔️Παναγιώτης Λουκόπουλος - Ενωτική Πρωτοβουλία

Διαβάστηκε 325 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία