Κυριακή, 12η Μαίου 2024  9:39 πμ
 
wm small
Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2023 23:20

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (Κυρ 8/10/2023 19:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΑΕΚ υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Παναιτωλικό με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στις νίκες για να μειώσει στους πέντε βαθμούς από την κορυφή.

Προφυλάσσεται λόγω των ενοχλήσεων ο Τσούμπερ, για τον ίδιο λόγω εκτός και ο Γαλανόπουλος, απόντες και οι Σιμάνσκι και Μοχαμάντι.
Για την ΑΕΚ δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης στο αυριανό (8/10, 19:30) εξ αναβολής ματς στην OPAP Arena κόντρα στον Παναιτωλικό. Η Ένωση έχει τη δυνατότητα πριν τη διακοπή να μειώσει στους πέντε βαθμούς από την κορυφή και ακολούθως με την επανέναρξη να επιδιώξει τότε να πλησιάσει κι άλλο την πρώτη θέση.

Η εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Άγιαξ, μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο που αποτέλεσε μια κακή παρένθεση, απέδειξε ότι οι κιτρινόμαυροι μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί απέναντι σε κάθε αντίπαλο στην Ευρώπη. Ωστόσο μέχρι το επόμενο παιχνίδι στη Μασσαλία υπάρχει χρόνος.

Ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να προχωρήσει σε rotation στο αρχικό σχήμα, όπως το συνηθίζει άλλωστε με τους συνεχόμενους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεδομένα νοκ-άουτ όπως είναι γνωστό έχει μείνει ο Λιβάι Γκαρσία λόγω της θλάσης, ενώ εκτός από το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό μένει και ο Τσούμπερ που προφυλάσσεται λόγω των ενοχλήσεων που του στέρησαν και τη συμμετοχή από το ματς με τον Άγιαξ. Λόγω ενοχλήσεων δεν είναι διαθέσιμος ούτε ο Γαλανόπουλος, ενώ εκτός έμειναν και οι Μοχαμάντι και Σιμάνσκι.

Μία εκτίμηση για την ενδεκάδα θα μπορούσε να είναι με τον Στάνκοβιτς στην εστία, τους Χατζισαφί και Ρότα στα δύο άκρα της άμυνας, ενώ το βασικό αμυντικό δίδυμο των Βίντα και Μουκουντί ίσως ξεκινήσει για δεύτερο σερί ματς. Στη μεσαία γραμμή είναι πιθανό να επανέλθει στο αρχικό σχήμα ο Γιόνσον μαζί με τον Πινέδα. Οι Πισάρο και Ελίασον λογικά θα βρίσκονται στις δύο πλευρές ενώ ο Μάνταλος ενδεχομένως ξεκινήσει αυτή τη φορά πίσω από την κορυφή, όπου μπορεί να διατηρηθεί ο Πόνσε.

Η αποστολή της ΑΕΚ:

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς. Πινέδα, Μάνταλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο, Ζίνι.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστηκε 410 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.