Σάββατο, 11η Μαίου 2024  8:03 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 21:42

Πετράκης: «Να μη λέμε μεγάλα λόγια, δουλειά και συνδρομή όλων για το καλό της ομάδας»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χωρίς μεγάλα λόγια και φανφάρες, ο νέος τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης παρουσιάστηκε στους ρεπόρτερ της ομάδας.

Ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού είχε μία πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τους δημοσιογράφους, απαντώντας στις πρώτες ερωτήσεις τους.

Εξ αρχής έδειξε διάθεση να είναι μετρημένος, εκπέμποντας την σοβαρότητα που τον έχει κάνει γνωστό το ποδοσφαιρικό στερέωμα της χώρας. Ζήτησε το αυτονόητο: συσπείρωση για να μπει η ομάδα στον ίσιο δρόμο.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κωστούλα όπως και τον πρόεδρο και όλη την οικογένεια του Παναιτωλικού για την υποδοχή. Ήρθα σε μία ομάδα που ξέρω αλλά δεν είχα αναλυτική εικόνα για όλα όσα έχουν φτιαχτεί εδώ. Θεωρώ ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις και η οργάνωση που απαιτείται, όλα αυτά τα έχει ο Παναιτωλικός. Το υλικό που υπάρχει στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Χρειάζεται δουλειά, να μην λέμε μεγάλα λόγια και πολλά. Την συνδρομή όλων για το κοινό καλό. Εσείς, η πόλη, η ομάδα. Για να αποκτήσει την δυναμική που διαχέεται από την πόλη», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.

Χαρακτήρισε μάλιστα την ανάληψη της ηγεσίας του Παναιτωλικού ως «επιθυμία χρόνων».

Ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις των ρεπόρτερ.

Αναφορικά με το τι χρειάζεται να βελτιώσει για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας:

«Δεν απαντιέται με μία πρόταση. Η διαπίστωση που κάνετε είναι αυτή που είναι αλλά από πίσω πάντα υπάρχει κάτι που το υποστηρίζει. Εμείς πρέπει να δούμε πώς να ενισχύσουμε την ομάδα, που έχει δυνατότητες, για να αλλάξουμε την εικόνα. Περισσότερα αφορούν εμένα και το staff. Πρέπει να υπάρχουν οι προϋποθέσεις. Εδώ υπάρχουν. Δεν είμαστε μάγοι. Θα μελετήσουμε, θα δουλέψουμε σκληρά να αλλάξουμε την εικόνα».

Για το αν έχει δει παιχνίδια του Παναιτωλικού και το μήνυμά του στον κόσμο:

«Έχω δει όλα τα παιχνίδια. Μελέτησα ιδιαίτερα τον Παναιτωλικό το τελευταίο διάστημα. Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Θα κάνουμε κατάθεση ψυχής, να βοηθήσουμε την ομάδα. Δεν είμαι μόνο εγώ. Θέλουμε τη συμπαράσταση όλων. Ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο καλές στιγμές. Σημαντικό είναι το να διαχειριστούμε τόσο τις καλές όσο και τις κακές στιγμές. Θα έρθουν καλά και κακά αποτελέσματα. Πίστη, προσπάθεια, συμπαράσταση και να πάει η ομάδα μπροστά».

Για το ποιο είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να αλλάξει:

«Δεν είναι ανακοινώσιμο».

Για το κατά πόσο είναι μειονέκτημα το χρονικό σημείο που αναλαμβάνει (χωρίς να έχει κάνει αυτός την προετοιμασία) και για το ποιο είναι το πλεονέκτημα του Παναιτωλικού:

«Για μένα δεν υπάρχουν αδύνατες ομάδες. Δεν είναι αδύνατος ο Παναιτωλικός, ούτε το αντίστροφο. Το ποδόσφαιρο δεν το καθορίζει η ισχύς. Δουλειά, χημεία, ισορροπία, ο τρόπος που αμύνομαι, που επιτίθεμαι, το περιβάλλον που δουλεύω, ο αντίπαλος. Οι άλλοι δεν υπολείπονται από εμάς, ούτε εμείς από αυτούς. Αυτοί που πάνε καλά τώρα μη νομίζετε ότι θα πάνε έτσι μέχρι τέλους. Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί».

Δείτε την παρουσίαση:

Μετά την παρουσίαση ο Γιάννης Πετράκης προπόνησε για πρώτη φορά τον Παναιτωλικό, «σηκώνοντας» άμεσα «μανίκια». Εξάλλου έπεται τόσο το κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ, όσο και ο αγώνας κυπέλλου με τον Διαγόρα.


agrinionews.gr

Διαβάστηκε 266 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.